Zoeken

Welkom bij Vincent van Gogh

Met jaarlijks gemiddeld 7.000 cliënten in behandeling zijn we de grootste aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en volwassenen in Noord- en Midden Limburg en delen van Brabant.

Vanuit het motto 'herstel is haalbaar' behandelen en begeleiden wij mensen met (ernstige) psychische, psychiatrische en verslavingsproblemen. We werken samen met cliënten, familie/naasten en ketenpartners toe naar herstel en maximale deelname aan de samenleving. Vanuit meerdere locaties en bij mensen thuis.

Doejemee.jpg

Actueel
Verslavingszorg doet aangifte tegen de tabaksindustrie

stoppen_roken_rookverslaving_sigaret_vrouw.jpg

Tien verslavingszorg instellingen en cliëntenorganisatie Het Zwarte Gat deden ook aangifte in de lopende zaak tegen de tabaksindustrie. Deze organisaties zijn, samen met een aantal andere partijen, verenigd in Verslavingskunde Nederland, de landelijke netwerkorganisatie van verslavingszorgaanbieders, kenniscentra en cliëntenorganisaties op het gebied van verslaving.


> Lees meer
  Vincent van Gogh en Pro Persona in gesprek over mogelijke bestuurlijke fusie

De Raden van Bestuur van Vincent van Gogh en Pro Persona holding willen een bestuurlijke fusie verkennen, die gerealiseerd zou kunnen worden per 1 januari 2019.


> Lees meer
 
 

normaal groot extra groot