Zoeken

Welkom bij Vincent van Gogh

Met jaarlijks gemiddeld 8.000 cliënten in behandeling zijn wij de grootste aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en volwassenen in Noord- en Midden Limburg en delen van Brabant.

Vanuit het motto 'herstel is haalbaar' behandelen en begeleiden wij mensen met psychische, psychiatrische en verslavingsproblemen. Wij werken samen met cliënten, familie/naasten en ketenpartners toe naar herstel en maximale deelname aan de samenleving. Vanuit meerdere locaties en bij mensen thuis.

Volg Vincent van Gogh op Twitter...

Actueel
Mini-symposium ĎTraumabehandeling bij persoonlijkheidsproblematiekí

EmielMulder.jpg

Binnenkort neemt onze collega Emiel Mulder (psychotherapeut/GZ-psycholoog), wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, afscheid van Vincent van Gogh. Emiel werkt als senior schematherapeut en supervisor binnen het intensieve groepsschematherapie-programma van het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen in Venlo.


> Lees meer
  Bestemmingsplan Servaashof

welkomServaashof_webversie.jpg

Een nieuw plan met meer flexibiliteit, minder woningen voor locatie Servaashof en meer kansen voor de monumentale en karakteristieke panden, dat is het uitgangspunt voor het nieuwe bestemmingsplan.


> Lees meer
 
 

normaal groot extra groot