Home > Sollicitant & Student > Stages normaal groot extra groot  

Stages

Stage lopen bij Vincent van Gogh is een leerzame ervaring. We zijn een organisatie met bijzondere mensen in een boeiende omgeving. We bieden een goed leerklimaat waarin veiligheid, respect en openheid centraal staan.
Wij hebben erkende stageplaatsen en bieden begeleiding door gekwalificeerde werkbegeleiders en praktijkopleiders. Naast je beroepsinhoudelijke ontwikkeling staat in je stage je zelfontwikkeling centraal.

BOL - school en stage
BOL is een combinatie van school en stage. Je gaat de hele week naar school en loopt één of meer periodes stage. Die stage noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv).

Vincent van Gogh biedt stageplaatsen aan voor verschillende MBO- en HBO-opleidingen:

  • Helpende Zorg & Welzijn, leerjaar 2
  • Verzorgende IG, leerjaar 3
  • MBO verpleegkunde, leerjaar 2, 3 en 4
  • HBO verpleegkundige, leerjaar 2, 3 en 4
  • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, leerjaar 3 en 4.

Voor stagemogelijkheden voor bovenstaande opleidingen dien je contact op te nemen met het BPV- of praktijkbureau van je school/opleiding. Zij hebben van ons de beschikbare stageplaatsen doorgekregen en via hen worden de studenten aan ons aangeboden. Hiervoor geldt géén sluitingsdatum.

Stage andere MBO- of HBO-opleidingen
Ben je op zoek naar een stageplaats in het kader van andere MBO- of HBO-opleidingen? Dan kun je rechtstreeks solliciteren bij Vincent van Gogh, stuur je email naar: hrm-opleidingen@vvgi.nl . Vermeld in je email duidelijk het stageverzoek, je affiniteit, eventuele stageopdracht en voeg je CV (met foto) toe.

Wat verwachten wij van jou?
We verwachten een leergierige instelling en een actieve leer/werkhouding. Je wilt echt het maximale uit  zowel jezelf als de stageplaats halen.

Arbeidsvoorwaarden
Volgens de CAO GGZ.

Meer weten over stageplaatsen?
Mail naar: hrm-opleidingen@vvgi.nl

 


Universitaire opleidingen
Daarnaast zijn er stagemogelijkheden voor universitaire opleidingen.
Voor een directe verwijzing naar deze opleidingen klik hier.


 

Calibris.bmp
Zoeken
Volg Vincent van Gogh op Twitter...
  Print deze pagina   Naar boven