Home > Sollicitant & Student > Vrijwilligerspunt normaal groot extra groot  

Vrijwilligerspunt

Vrijwilligers zijn belangrijk!  Gewoon samen een praatje maken, een kopje koffie/thee drinken, een wandeling, een boodschap doen of andere activiteiten. Onze cliënten genieten volop van deze extra aandacht.

Informele zorg is zorg die geleverd wordt door mantelzorgers én vrijwilligers.
Het gaat hierbij om activiteiten in aanvulling op zorg die door beroepskrachten zoals verpleegkundige, verzorgende, helpende en activiteitenbegeleiders geleverd wordt. Het Vrijwilligerspunt coördineert alle zaken rondom vrijwilligers, waaronder ook onze maatjes vallen.

Informele zorg en ondersteuning is belangrijk en heeft een positieve invloed op de kwaliteit van leven van onze cliënten. Als vrijwilliger levert u een belangrijke bijdrage aan het herstel en welzijn van onze cliënten. Extra persoonlijke aandacht is van grote waarde voor ieder mens!

Wij stellen ons graag aan u voor!
Wij, Melanie Swinkels, Marjo Korsten en Tiny Bovee vormen samen als vrijwilligerscoördinatoren het Vrijwilligerspunt voor Vincent van Gogh. Wij helpen u graag verder wanneer u vragen heeft of meer informatie wil.

Foto vlnr: Marjo, Melanie en Tiny. 

Praktische informatie
Vincent van Gogh heeft meerdere locaties in de regio Noord- en Midden-Limburg en het grensgebied van Oost-Brabant, reisafstanden blijven hierdoor beperkt. Uw reiskosten worden overigens ook vergoed.
We sluiten altijd een vrijwilligersovereenkomst af met onze vrijwilligers. Hierin staat precies omschreven welke rechten en plichten de vrijwilliger en de organisatie hebben. Onze vrijwilligers zijn ook verzekerd in het kader van aansprakelijkheid en ongevallen.

Momenteel telt Vincent van Gogh zo’n 180 vrijwilligers. Wij zijn erg blij met hun inzet en betrokkenheid bij onze cliënten!

Interesse? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op!
Heeft u interesse? Kijk bij de vacatures voor Vrijwilligers. Of wilt u graag meer informatie? Neem gerust, vrijblijvend telefonisch contact met ons Vrijwilligerspunt op.

Ons telefoonnummer: 06-14 33 13 64 (ma, di, do en vr van 09.00 tot 12.00 uur)
(Spreek onze voicemail in als we niet bereikbaar zijn, wij bellen u graag terug.)

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen graag contact met u op.

 


Naam *

Telefoonnummer: *

Toelichting: *

Anti-spam controle:*
 
Zoeken
Volg Vincent van Gogh op Twitter...
  Print deze pagina   Naar boven