Home > Professionals > Innovatiecafé normaal groot extra groot  

Innovatiecafé

Wilt u uw licht laten schijnen op nieuwe vormen van behandelen of wilt u kennis maken met patiënten en behandelaren van het Centrum van Angst en Dwang van Vincent van Gogh?

Dan bent u als verwijzer, netwerkpartner of belangstellende professional en niet-professional van harte welkom om deel te nemen aan het Innovatiecafé!

Op 7 december 2016 organiseert Vincent van Gogh wederom een innovatiecafé. Bedoeld om samen met u de zorg in beweging te zetten… Voor professionals, door professionals en met professionals!

Angst en Dwang
Het thema is deze keer het nieuwe behandelprogramma van het Centrum voor Angst en Dwang. Dit vernieuwde programma bestaat uit een verkorte klinische opname, gevolgd door video-begeleide behandeling in de thuissituatie inclusief een wekelijkse terugkomdag.

Tijdens dit innovatiecafé staan we stil bij de veranderingen die deze vernieuwing met zich mee brengt. Wat verandert er precies? Wat is de achtergrond van deze vernieuwing en hoe ervaren professionals en patiënten de verkorte opname en de vervolgbehandeling thuis?
Als deelnemer van het innovatiecafé krijgt u een demonstratie van patiënten en kunt u zelf aan den lijve ondervinden hoe video-begeleide exposure werkt.

Programma en opzet
Het innovatiecafé kent een informele setting, waarbij u op een leuke, laagdrempelige manier wordt gevraagd bij te dragen aan de bovengenoemde vernieuwing. Bijvoorbeeld in de vorm van uw mening, uw expertise, uw vragen of twijfels, uw enthousiasme of simpelweg uw betrokkenheid. De entree is gratis, u mag ook een introducee meenemen.  Wij zorgen voor een interessant programma en een lichte maaltijd!

Ontvangst:         17.00 uur
Locatie:               Innovatoren Venlo (Sint Jansweg 15, 5928 RC Venlo)
Einde:                 19.00 uur

Wij hopen u te ontmoeten bij het innovatiecafé! Meld u aan via deze link.

Met de reeks innovatiecafé’s wil Vincent van Gogh bijdragen aan kennisuitwisseling en vernieuwing binnen de zorg.

Graag tot 7 december!

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken
Volg Vincent van Gogh op Twitter...
  Print deze pagina   Naar boven