Home > Over ons > Onze organisatie normaal groot extra groot  

Onze organisatie

Vincent van Gogh is met jaarlijks gemiddeld 7.000 cliënten in behandeling de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en volwassenen in Noord- en Midden Limburg en delen van Brabant.

Wij behandelen en begeleiden mensen met psychische, psychiatrische en verslavingsproblemen en werken nauw samen met cliënten en familie of naasten aan herstel en maximale deelname aan de samenleving. Alles vanuit het motto ‘herstel is haalbaar’.

Vincent van Gogh biedt een breed palet aan zorg en ondersteuning vanuit meerdere locaties en zo veel mogelijk gebaseerd op zorgprogrammering. Onze zorg kan onderverdeeld worden in: outreachend, poliklinisch, klinisch en topreferent.


Wij stellen u graag voor aan ons bestuursteam.

    drs. J.E.M. (Jolande) Tijhuis | Bestuursvoorzitter

Jolande Tijhuis geeft als bestuursvoorzitter leiding aan het bestuursteam. Jolande vervult deze rol sinds 2011. Zij is de drijvende kracht achter de transitie naar een toekomstbestendig, duurzaam Vincent van Gogh. Het is haar ambitie om samen met het bestuursteam en partners eigentijdse en optimale geestelijke gezondheidszorg in de regio te realiseren.

Tel. 0478 - 527 558

 

drs. F.J.M. (Frans) van de Vranden I Chief Health Officer | Markt- en productontwikkelling

Frans van de Vranden stuurt de ontwikkeling van (nieuwe) zorgproducten aan en is verantwoordelijk voor de afstemming van ons aanbod op vragen en behoeften van (toekomstige) cliënten en productieafspraken. Onder zijn leiding maken we de forse slag naar ambulantisering.Verder werkt hij aan de ontwikkeling van zorgketens en netwerken. U treft hem in het externe netwerk.

Tel. 0478 - 527 119

 

drs. J.L.M. (Hans) Hendrikx | Geneesheer Directeur - psychiater I Kwaliteit en veiligheid van zorg

Hans Hendrikx Geneesheer Directeur @Vincent van Gogh

Als psychiater en in het management heeft Hans Hendrikx al veel rollen vervuld binnen onze organisatie. Hij staat bekend om zijn aansprekende visie op de kwaliteit van zorg. Hans is ons "geweten" op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Naast zijn bestuurlijke werkzaamheden is hij werkzaam als psychiater en voert hij wettelijke BOPZ-taken uit.

Tel. 0478 - 527 597

 

Zoeken
Volg Vincent van Gogh op Twitter...
  Print deze pagina   Naar boven