Home > CliŽnt & Familie > Specialistische centra > Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen > Exposure in beeld normaal groot extra groot  

Exposure in beeld


Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Centrum voor Angst- en dwangstoornissen organiseren we op 6 oktober 2017 van 10.00 tot 16.00 uur een jubileumcongres in de Evenementenhal in Venray .

Het Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen is trots op haar 25-jarig bestaan en wil dit memorabele moment in oktober niet zomaar voorbij laten gaan; wij vieren het graag met u tijdens het jubileumcongres ‘Exposure in beeld’:
Exposure door de jaren heen in angst- en dwangklachten. Wij willen u als (potentieel) verwijzer van harte uitnodigen!

De volgende sprekers zullen een presentatie geven:

Prof. dr. Patricia van Oppen, Afdeling Psychiatrie VUmc/GGZ inGeest, Amsterdam.
Intensieve exposure met responspreventie in de behandeling van de obsessieve compulsieve stoornis: een overzicht van de recente ontwikkelingen in wetenschap en behandeling.

Prof. dr. Marcus Huibers, hoogleraar Klinische Psychologie en Experimentele Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam, Psychotherapeut GGZ inGeest, Amsterdam.
Suïcidepreventie door het verminderen van suïcidale intrusies met oogbewegingen.

Prof. dr. Marcel van den Hout, hoogleraar Klinische Psychologie en Experimentele Psychopathologie, Universiteit Utrecht, Klinisch Psycholoog Academisch Angstcentrum Altrecht, Utrecht.
EMDR in kliniek en lab.

Prof. dr. Ton van Balkom, hoogleraar Psychiatrie Afdeling Psychiatrie VUmc en Academische afdeling Angst en Dwang, GGz inGeest, Amsterdam.
Langdurig antidepressiva-gebruik bij angststoornissen: Hoe gaan we er mee om in de klinische praktijk?

Drs. Maarten Kaarsemaker, Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut, programmamanager Zorglijn  Angst en Centrum voor Angst en Dwangstoornissen.
25 Jaar behandeling van angst- en dwangstoornissen. 


Naast deze lezingen zullen exposure programmaonderdelen gepresenteerd worden middels  diverse moderne E-Health applicaties.

Accreditatie is aangevraagd bij: VGCT, FGZPT, VvVP, NvP  en bij het accreditatie Bureau Cluster 1 (Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten).

Geef u op door onderstaand formulier in te vullen, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.

Tot 6 oktober!


Naam: *

Functie: *

Organisatie: *

E-mailadres: *

Opmerkingen vragen:Anti-spam controle*:


 
  Print deze pagina   Naar boven