Home > Disclaimer normaal groot extra groot  

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Vincent van Gogh kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voort vloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van het communicatie team van Vincent van Gogh, openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Vincent van Gogh heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.
Zoeken
  Print deze pagina   Naar boven