Home > CliŽnt & Familie > Durf jij met mij normaal groot extra groot  

Durf jij met mij...

headerwebsite.jpg

Vincent van Gogh is aangesloten bij durfjijmetmij.nl. Een besloten website waar je als ggz-cliënt zelf je sociale wereld kunt vergroten. Vincent van Gogh wil haar (ambulante en klinische) cliënten graag ondersteunen bij het leggen van contacten met anderen, om hiermee het herstelproces te bevorderen.

De website www.durfjijmetmij.nl is een plek waar je gemakkelijk en zelfstandig op zoek kunt naar een nieuwe vriendschap of een relatie. De website is alleen toegankelijk voor cliënten van ggz-instellingen die bij de site zijn aangesloten.

Inschrijving
Inschrijven voor de website is gratis. Bij aanmelding op de site wordt gecontroleerd of je als cliënt bij Vincent van Gogh of een andere aangesloten ggz-instelling staat ingeschreven. Je krijgt een login en kan zelf een profiel aanmaken. Natuurlijk is de persoonlijke informatie goed beveiligd. Niet-leden hebben geen toegang tot profielen.

Gezocht en gevonden
Saskia is sinds 2004 in behandeling binnen de ggz. Een jaar geleden schreef ze zich in bij http://www.durfjijmetmij.nl omdat ze zich alleen voelde. Afgelopen zomer ontmoette ze Bart op de website, ze mailen nu bijna dagelijks met elkaar. Saskia: “We bouwen het rustig op”. Voor de feestdagen hebben ze hun eerste afspraak gepland, samen koffie drinken in de stad. Bart: “We hebben een fijne vriendschap opgebouwd. Mijn gevoel van eenzaamheid is verdrongen door al die leuke mails en de wederzijdse interesse in elkaar.”

Zoeken
DurfjijmetmijButton.jpg
  Print deze pagina   Naar boven