Home > CliŽnt & Familie > Behandelvormen > Effectmeting behandeling (ROM) normaal groot extra groot  

Effectmeting behandeling (ROM)

Routine Outcome Monitoring

Wanneer u start met een behandeling bij Vincent van Gogh is het van belang vast te stellen wat de aard en ernst van uw klachten zijn. Gedurende uw behandeling is het belangrijk in de gaten te houden hoe het met u gaat en of de behandeling effect heeft. Om dit goed in kaart te kunnen brengen maken we gebruik van vragenlijsten en dit noemen we ROM (= Routine Outcome Monitoring).  Het invullen van deze vragenlijsten kan thuis achter uw eigen computer. De vragenlijsten kunnen via internet worden ingevuld en worden via een beveiligde verbinding naar Vincent van Gogh gestuurd.

U wordt via de email of per post gevraagd om de vragenlijsten op de computer in te vullen. In het emailbericht en de brief staat een gebruikersnaam en een wachtwoord, waarmee u kunt inloggen op een beveiligde webpagina. U kunt er ook voor kiezen om de vragenlijsten, voorafgaand aan het gesprek met de hulpverlener, op de locatie van Vincent van Gogh in te vullen. Denkt u er dan aan om een half uur eerder aanwezig te zijn, zodat u ruim de tijd heeft om de vragenlijsten in te vullen.

Het spreekt voor zich dat de digitale omgeving van de vragenlijst strikt beveiligd is en dat wij uw gegevens, net als uw andere informatie, vertrouwelijk behandelen.
Wel zijn wij verplicht uw informatie anoniem (dus zonder dat herkenbaar is dat het over u gaat) door te sturen naar de landelijke Stichting Benchmark GGZ.

Klik hier voor de brochure: 'ROM vragenlijsten, waar zijn ze voor'? (PDF)

Zoeken
ROM.jpg
  Print deze pagina   Naar boven