Nieuwe datum bijeenkomst 'Met volle KR8 vooruit!'

‘Met volle KR8 vooruit!’ is een feestelijke bijeenkomst die in het teken staat van het delen van ervaringen van KR8-deelnemers en programmabegeleiders. Mooie resultaten en de verankering van het herstelprogramma KR8 binnen Vincent van Gogh.

De geplande bijeenkomst op 18 juni a.s. komt in verband met de corona-uitbraak te vervallen.
Alle inschrijvingen blijven gewoon staan. Mocht je op genoemde datum niet kunnen of heb je een vraag, mail dan a.u.b.naar info@vvgi.nl

Wij hebben de bijeenkomst daarom verplaatst naar:

Datum: donderdag 17 september 2020
Tijd: 15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Locatie: Jacob van Merlostraat 11, Horst

Eind 2017 zijn we gestart met het herstelprogramma KR8, voor volwassenen met psychotische klachten. Het programma werd gestart vanuit een leertuin in samenwerking met zorgverzekeraar VGZ. Ruim twee jaar verder kunnen we zeggen dat we veel ervaring hebben opgedaan en dat er zeer mooie resultaten zijn behaald!

De leertuin wordt nu afgesloten en KR8 start als een succesvol en evidence based programma in ons behandelaanbod. Om dit te vieren en je hierover te informeren nodigen we je graag uit voor de bijeenkomst; interessant voor iedereen die in zijn of haar (ambulante) werk, netwerk of leven te maken heeft met volwassenen met psychotische klachten.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst.

Ken je mensen voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Attendeer ze hier gerust op!

Programma in vogelvlucht

  • Voorzitter: Henk Verstappen, adjunct-directeur Vincent van Gogh                  
  • 14.30 uur: Inloop
  • 15.00 uur: Welkom en opening door de voorzitter
  • 15.10 uur: Presentatie KR8 resultaten bij FACT Vincent van Gogh (Sander Bosch)
  • 15.25 uur: Ervaringen met KR8 (door deelnemers van het KR8-programma en KR8-trainers)               
  • 16.00 uur: De zorgverzekeraar en samenwerkingspartners over KR8 (Rob Kox, VGZ)
  • 16.30 uur: Informatiecarrousel: een leuke, interactieve werkvorm waarbij jij alles te weten komt over KR8 (door KR8-deelnemers, trainers en beleidsmakers)
  • 17.00 uur: Feestelijke afsluiting met een hapje en drankje

Over KR8
KR8 is een gestructureerd herstelprogramma waarin verschillende interventies, zoals psycho-educatie, leefstijl-educatie, shared decision making, activiteiten gericht op rehabilitatie en resocialisatie en ziekte- en herstel monitoring, in een logische onderlinge samenhang methodisch worden aangeboden. Werkboeken, handboeken, het KR8-platform (met onder andere video’s en animaties) en een SMS reminder service helpen programmabegeleiders het programma laagdrempelig aan te bieden. Het KR8-programma wordt aangeboden via groepsbijeenkomsten in speciaal daarvoor ingerichte KR8-lounges, dit zijn laagdrempelige ruimtes met een gastvrije, huiskamerachtige sfeer. De bijeenkomsten worden geleid door gecertificeerde KR8-programmabegeleiders binnen de FACT-teams van Vincent van Gogh.
Zie ook www.KR8nederland.nl.

We zien je graag op 17 september. Kom ervaren wat KR8 kan betekenen!