.
webversie_gebruikt voor website.jpg

Roken? Nee!

Vanaf 1 oktober 2018 is onze hele verslavingszorg rookvrij. Dit betekent dat alle behandelingen van Vincent Verslaving op alle locaties in Venray, Venlo, Roermond en Weert rookvrij zijn.

Vincent_like.jpg

Benefietavond

Op 13 september organiseerden wij, samen met de Filmkring Venray en met de hulp van sponsors, de openluchtvertoning van de film 'Loving Vincent'. Een benefietavond met een prachtig resultaat.

Gewoon Anders in de GGZ home.jpg

Vernieuwers met lef gezocht

Wij gaan het gewoon anders doen in de ggz. Dat vraagt om vernieuwers en koplopers. Denk jij als ambitieuze psychiater ook dat het anders kan in de ggz? Check dan de 12 redenen om nu te solliciteren!

Agenda item ouderavond pubers en uitgaan.jpg

Op 26 september a.s. organiseren wij samen met het MamaCafé Peel en Maas een ouderavond over pubers en uitgaan, alcohol en drugs.

Social Run 2018.JPG

Socialrun: Wij zijn erbij!

Na vier succesvolle deelnames aan de non-stop estafetteloop Socialrun begon het weer te kriebelen. We zijn er dus wederom bij: Socialrun 2018!

Agenda item cursus met lef.jpg

Ben je snel verlegen of bang om op te vallen in gezelschap? Leer zelfverzekerd te worden in het contact met anderen met de cursus ‘Met lef!’

Agenda item stress de baas.jpg

In oktober en november start de preventiecursus 'Stress de baas' weer in Venray en Venlo. Heb jij last van stress- of burn-out klachten? Pak het aan!