.

Organisatie & Bestuur

Onze organisatie

Vincent van Gogh behandelt jaarlijks gemiddeld 7.000 cliënten. Daarmee zijn we de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en volwassenen in Noord- en Midden Limburg en delen van Brabant. We bieden zorg en ondersteuning vanuit meerdere specialismen en locaties.

Klik hier voor onze organisatiestructuur.

Bestuur

Wij stellen u graag voor aan ons bestuursteam. 

Drs. J.E.M. (Jolande) Tijhuis
Bestuursvoorzitter

Jolande Tijhuis geeft als bestuursvoorzitter leiding aan het bestuursteam. Jolande vervult deze rol sinds 2011. Zij is de drijvende kracht achter de transitie naar een toekomstbestendig, duurzaam Vincent van Gogh. Het is haar ambitie om samen met het bestuursteam en partners eigentijdse en optimale geestelijke gezondheidszorg in de regio te realiseren.
Je kunt Jolande bereiken via het secretariaat:
(0
478) 52 75 58

drs. F.J.M. (Frans) van de Vranden
Lid bestuursteam 

Markt- en productontwikkelling
Frans van de Vranden stuurt de ontwikkeling van (nieuwe) zorgproducten aan en is verantwoordelijk voor de afstemming van ons aanbod op vragen en behoeften van (toekomstige) cliënten en productieafspraken. Onder zijn leiding maken we de forse slag naar ambulantisering. Verder werkt hij aan de ontwikkeling van zorgketens en netwerken.
Je kunt Frans bereiken via het secretariaat:
(0478) 52 71 19

drs. J.L.M. (Hans) Hendrikx
Geneesheer Directeur - psychiater

 

 

 

 

Kwaliteit en veiligheid van zorg
Als psychiater en in het management heeft Hans Hendrikx al veel rollen vervuld binnen onze organisatie. Hij staat bekend om zijn aansprekende visie op de kwaliteit van zorg. Hans is ons "geweten" op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Naast zijn bestuurlijke werkzaamheden is hij werkzaam als psychiater en voert hij wettelijke BOPZ-taken uit.
Je kunt Hans bereiken via het secretariaat:
(0478) 52 75 97

P.M. (Petra) de Bruijn MSc RA
Directeur Financiën

Financiën
Vanuit haar verantwoordelijkheid zorgt Petra ervoor dat de financiële positie van onze organisatie, in het licht van alle veranderingen in de zorg, ook in de toekomst gezond blijft. Verder realiseert zij dat onze organisatie optimaal door Financiën wordt ondersteund.
Je kunt Petra bereiken via het secretariaat:
(0478) 52 71 04