Aanmelding Symposium: 'Digital first in de sGGZ?'

De aanmelding voor het symposium ‘Digital first in de sGGZ? Een kritische reflectie op digitalisering in de geestelijke gezondheidszorg’ op donderdag 23 juni te Venray is geopend! Schrijf je nu in, want er is maar beperkt plek.

Virtual reality, wearables, e-health, artificial intelligence, blended behandelen, online behandelplatformen… digitale toepassingen lijken de toekomst in de geestelijke gezondheidszorg. Tijdens het symposium ‘Digital first in de sGGZ? Een kritische reflectie op digitalisering in de geestelijke gezondheidszorg’ op donderdag 23 juni te Venray gaan we met experts en als vakgenoten in gesprek over de toegevoegde waarde en effecten van digitale toepassingen voor ons dagelijks werk.

Plenaire lezingen worden in de ochtend verzorgd door:

  • prof. dr. P. Haselager (Donders Institute, Radboud Universiteit), hoogleraar sociale implicaties van Artificial Intelligence
  • prof. dr. H. Riper (VU, Amsterdam UMC), professor eMental-Health / Clinical Psychology
  • prof. dr. W. Veling (UMCG), psychiater en hoogleraar psychiatrie en expert in toepassing van Virtual Reality bij psychose
  • dr. N. de Witte (Thomas More-hogeschool, LiCalab) senior onderzoeker op het gebied van de toepassing van wearables in de geestelijke gezondheidszorg.

In de middag gaan we de verworven inzichten toepassen en maken kennis met de nieuwste digitale toepassingen voor onze dagelijkse praktijk. Je kan hands-on aan de slag met de inzet van wearables, VR-technologie en andere praktische toepassingen.

Programma:

09.00 uur: Opening
09.10 - 12.30 uur: Plenaire Lezingen
12.30 - 13.30 uur: Lunch & informatiemarkt
13.30 - 14.45 uur: Workshopronde 1
14.45 - 15.15 uur: Pauze
15.15 - 16.30 uur: Workshopronde 2
16.30 - 17.00 uur: Afronding
17.00 - 17.30 uur: Uitreiking TOPGGz keurmerk aan het Korsakov Centrum en het Centrum voor Neuropsychiatrie
17.30 uur: Borrel

Accreditatie voor psychologen, psychiaters en verpleegkundig specialisten is in aanvraag.

Aanmelden voor het symposium

Meld je via onderstaand formulier aan voor het symposium. (Je meldt je via dit inschrijfformulier aan voor de hele dag.)