123 Psychiatrie: B2B in de ggz

U wilt als verwijzer graag snel advies van een psychiater, bijvoorbeeld over een verwarde cliënt. Of u wilt snel een ggz­specialist raadplegen. Dat kan bij 123Psychiatrie: één centraal, regionaal platform voor verwijzers. Daar kunt u op laagdrempelige wijze terecht voor al uw consultaties op het gebied van geestelijke gezondheid(szorg) en verslavingsproblematiek.

Voor verwijzers en cliënten
Een verwijzer heeft direct de mogelijkheid een psychiater of psycholoog te consulteren, bijvoorbeeld over diagnostiek, medicatie of behandeling. 123Psychiatrie biedt verwijzers daarnaast de mogelijkheid om zelf gekwalificeerde ggz-informatie op te zoeken, en om een persoonlijke afspraak in te plannen met een specialist naar voorkeur. Ons doel is de huisartsenzorg zo veel mogelijk te ondersteunen bij vragen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Zo worden cliënten sneller geholpen met een gericht advies en zorg op maat. Hierdoor realiseren we betere, snellere zorg dichter bij de patiënt én kostenverlaging. Dat is winst voor iedereen. Het voorkomt onnodige toestroom naar de specialistische ggz, én het zorgt voor betere behandel- en begeleidingsmogelijkheden in de huisartspraktijk.

De voordelen

  • laagdrempelige, snelle consultatie
  • direct toegankelijk vanuit eigen HIS/KIS systeem
  • eenvoudig gekwalificeerde ggz-informatie die makkelijk vindbaar is
  • raadpleeg direct een specialist (er is altijd iemand online)
  • plan zelf online een afspraak met de specialist van uw voorkeur
  • breed aanbod van specialisten: zowel binnen als buiten de regio
  • snel antwoord op uw vragenconsultatie via verschillende beveiligde kanalen: telefoon, mail, chat of face-to-face facturering via gestroomlijnd proces met aangesloten koepelorganisaties of maatwerk

Download de factsheet '123 Psychiatrie'.