Het Recruitment Team

Sinds januari 2020 heeft de HR-afdeling een nieuw team, speciaal voor het werven van nieuwe collega’s. We stellen het team graag aan je voor, zodat je weet met welke vragen je bij hen terecht kunt.

Maak kennis met het Recruitment Team

Mijn naam is Roos Loeffen. Als werving en selectiespecialist houd ik mij bezig met oriënterende gesprekken, recruitment projecten en het onderhouden van contact met onze afdelingen en managers. Met name het contact met mijn collega's, afdelingen en managers zorgt ervoor dat ik de organisatie goed ken en met plezier voor Vincent van Gogh werk. 

Mijn naam is Ilke Hekker. Sinds 1 juli 2020 ben ik onderdeel van dit gezellige en professionele team. Ik houd mij voornamelijk bezig met het werven van collega’s via externe kanalen: LinkedIn, bureaus en scholen. Daarnaast vormt employer branding een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik vind met name deze combinatie erg leuk.

Schakel

Omdat wij een schakel zijn tussen de organisatie en de arbeidsmarkt staan we met veel mensen in contact. Iedereen die binnen Vincent van Gogh werkt geeft op zijn of haar manier invulling aan ‘gewoon anders’ werken in de ggz. Of je nu innovatief bent, lef toont of gewoon aandacht hebt voor de persoon achter de diagnose, al onze collega’s zijn gedreven om de beste zorg te leveren. Juist dat maakt werken voor Vincent van Gogh zo boeiend!