Flexwerken

Op zoek naar een baan in de specialistische ggz waarin jij je eigen werkrooster kunt bepalen? Dan is flexwerken iets voor jou!

Wil jij als zorgprofessional je vrije tijd en werk zo combineren dat het past bij jouw privésituatie en daarnaast ervaringen opdoen en kennis delen in een gevarieerde omgeving?

Flexwerken

Als medewerker van het Flex-Team versterk je de teams op diverse werkplekken binnen Vincent van Gogh. Je vervangt of ondersteunt vast personeel en levert hiermee een belangrijk aandeel aan onze zorgverlening. Deze manier van werken biedt jou de mogelijkheid om je als zorgprofessional binnen je vakgebied verder te ontwikkelen. Je maakt kennis met, of brengt ervaring en expertise mee ten aanzien van diverse zorgprogramma's, vormen van hulpverlening of doelgroepen.

Als flexmedewerker geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Dit geeft je de vrijheid om je werktijden en dagen zo in te richten dat werk en privé in balans zijn en goed op elkaar aansluiten. Met flexwerken kun je bijvoorbeeld studie, sport, gezin of mantelzorgtaken uitstekend met je werk combineren.

Wij zien flexmedewerkers als een toegevoegde waarde voor onze zorgverlening. Kennisoverdracht en een frisse, vernieuwende kijk op vragen en/of ontwikkelingen die een flexmedewerker meebrengt dragen bij aan een positieve ontwikkeling van het zorg- en werkklimaat.

Het Flex-Team combineert de vraag naar flexibele werknemers met de juiste zorgprofessionals.

Wij zoeken

Ben jij een zorgprofessional (bijvoorbeeld verpleegkundigen, psychologen, agogisch medewerkers, SPV en SPH) en herken jij jezelf in de volgende eigenschappen en competenties: betrokken, zelfstandig, flexibel, nieuwsgierig, leergierig, oog voor de wisselende zorgvraag van cliënten, bij voorkeur ervaring in de psychiatrie (inclusief een opleiding of nog studerend) met de benodigde registraties en certificeringen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?

Zie jij werken binnen ons Flex-Team wel zitten of wil je graag meer informatie? 

Neem direct contact met ons op via flexteam@vvgi.nl

Ilse Janssen
Medewerker Flex-Team
06 23 22 35 22
IJanssen@vvgi.nl

 

Roos Loeffen
Medewerker Flex-Team
06 23 19 08 52
RLoeffen@vvgi.nl