Stages

Stage lopen bij Vincent van Gogh is een leerzame ervaring. We zijn een organisatie met bijzondere mensen in een boeiende omgeving. Je vindt bij ons een positief, prettig leerklimaat waarin veiligheid, respect en openheid centraal staan.

Tijdens je stage kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door gekwalificeerde werkbegeleiders en praktijkopleiders. Samen met hen werk je aan je beroepsinhoudelijke ontwikkeling. Maar ook de ontwikkeling die je als persoon doormaakt, krijgt aandacht. Je vindt bij ons allerlei stagemogelijkheden, op MBO-, HBO- en universitair niveau.

BOL: school én stage

Vincent van Gogh biedt stageplaatsen aan voor verschillende MBO- en HBO-opleidingen:

 • Helpende Zorg & Welzijn, leerjaar 2
 • Verzorgende IG, leerjaar 3
 • MBO verpleegkunde, leerjaar 2, 3 en 4
 • HBO verpleegkundige, leerjaar 2, 3 en 4
 • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, leerjaar 3 en 4.

Wil je meer weten over stagemogelijkheden voor de bovenstaande opleidingen? Neem dan contact op met het BPV- of praktijkbureau van je school/opleiding. Zij hebben van ons de beschikbare stageplaatsen doorgekregen. Als er een geschikte plek is, zullen zij jou met ons in contact brengen.

De aanmelding voor een stage is aan onze kant niet aan een bepaalde sluitingsdatum gebonden.

Stage overige MBO- of HBO-opleidingen

Ben je op zoek naar een stageplaats in het kader van andere MBO- of HBO-opleidingen dan BOL? Dan kun je rechtstreeks solliciteren bij Vincent van Gogh. Stuur je sollicitatie per e-mail naar: hrm-opleidingen@vvgi.nl. Vermeld in je email duidelijk het stageverzoek, je affiniteit, de eventuele stageopdracht en voeg je CV (met foto) toe. We verwachten een leergierige instelling en een actieve leer/werkhouding. Je wilt echt het maximale uit jezelf en uit de stageplaats halen!

Meer weten over stageplaatsen?

Heb je een vraag over stageplaatsen bij Vincent van Gogh?

 • op MBO- en HBO niveau?
  Mail je vraag dan naar mevr. Els Peeters via: hrm-opleidingen@vvgi.nl.
 • op universitair niveau? Dan verwijzen we je graag naar de pagina Opleiding.
  Of mail je vraag naar het secretariaat Wetenschappelijk Onderzoek en Opleidingen, mevr. Henriëtte Reijnen: hreijnen@vvgi.nl.