Tablet Rond

Uitnodiging voor de Servaas Vitaal inspiratiemiddag 'hoe en waar kan zorgtechnologie ons helpen?' Op donderdag 25 mei tussen 14.00 - 16.00 uur.

Zomer Vol Verleidingen

Heb/ben je een puber of werk je met pubers en wil je meer weten over alcohol, roken en drugs? Volg dan de GRATIS Online avond ‘Zomer Vol Verleidingen’ verzorgd door Team Preventie en Helder Theater!

Webinar KOPP KOV

Werk je met KOPP/KOV (Kinderen van ouders met Psychische Problemen (KOPP) en Kinderen van Ouders met Verslavingsproblemen (KOV)), wil je weten wat traumasensitief werken is, waarom het belangrijk is om dit binnen KOPP/KOV gezinnen toe te passen en hoe je dit dan doet? Volg dan het GRATIS webinar ‘De kracht van traumasensitief werken binnen het KOPP/KOV gezin’ op 15 mei.

Shutterstock 1487069789 (1)

In coronatijd zijn jongeren vaker en langer gaan gamen. Steeds meer ouders maken zich zorgen over hoe vaak en hoeveel hun kinderen gamen. Tijdens het webinar ‘Gamen: hobby of probleem?’ op maandag 8 november van 19.30 tot 20.30 uur krijgen ouders tips over hoe om te gaan met het gamegedrag van hun kinderen.

Stress de baas.jpg (1)

Heb je last van stress of worstel je met burn-out klachten? Dan is de cursus 'Stress de baas' misschien iets voor jou. Je leert de regie over je leven terug te vinden, beter voor jezelf te kiezen en je leert te ontspannen.