Shutterstock 1487069789 (1)

In coronatijd zijn jongeren vaker en langer gaan gamen. Steeds meer ouders maken zich zorgen over hoe vaak en hoeveel hun kinderen gamen. Tijdens het webinar ‘Gamen: hobby of probleem?’ op maandag 8 november van 19.30 tot 20.30 uur krijgen ouders tips over hoe om te gaan met het gamegedrag van hun kinderen.

Man Chat Via Telefoon Pc Achtergrond

Webinar Coronavliegwiel gaat over digitale oplossingen voor hulpverlening op afstand. We delen graag de geleerde lessen uit de afgelopen tijd en verkennen samen de kansen. Het webinar is op vrijdag 3 juni van 14.45 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd door de ggz-platforms Noord- en Midden-Limburg.

VVG Kennisfestival DSC 4515

Vincent van Gogh doet mee aan de E-healthweek 2020. Wij nodigen collega's van harte uit voor de boeiende, interactieve kennissessie ‘Effectief behandelen met VR in de ggz’ op 29 januari aanstaande.

Stress de baas.jpg (1)

Heb je last van stress of worstel je met burn-out klachten? Dan is de cursus 'Stress de baas' misschien iets voor jou. Je leert de regie over je leven terug te vinden, beter voor jezelf te kiezen en je leert te ontspannen.