240425 Inspiratiemiddag Servaas Vitaal DEF

We tellen af naar de Inspiratiesessie van Servaas Vitaal! Donderdag is het zover, het programma zit boordevol inspiratie, ontmoeten en samen stil staan bij wat betekenisvol is in het wonen, werken en leven in de langdurige zorg.  * Heb je je aangemeld? Top! We zien je graag vanaf 10.45 binnenlopen bij Kapel 7 in het Dienstencentrum. Voel je vrij om ook collega’s, familie , naasten of andere mensen mee te nemen. * Denk je nu: daar wil ik ook bij zijn? Geen probleem, meld je nog aan en dan zien we je donderdag.

Cursus Opkomen Voor Jezelf Oktober 2023 (Samenwerking A5) JPG Def

Je bent in een winkel en iemand kruipt voor bij de kassa. Je zou er iets van willen zeggen, maar hoe pak je dat aan? Of je komt op een feestje waar je weinig mensen kent. Hoe knoop je dan een praatje aan? Wil je leren omgaan met deze situaties? Dan is de cursus 'Opkomen voor jezelf’ misschien iets voor jou!

Tablet Rond

Uitnodiging voor de Servaas Vitaal inspiratiemiddag 'hoe en waar kan zorgtechnologie ons helpen?' Op donderdag 25 mei tussen 14.00 - 16.00 uur.

Zomer Vol Verleidingen

Heb/ben je een puber of werk je met pubers en wil je meer weten over alcohol, roken en drugs? Volg dan de GRATIS Online avond ‘Zomer Vol Verleidingen’ verzorgd door Team Preventie en Helder Theater!

Webinar KOPP KOV

Werk je met KOPP/KOV (Kinderen van ouders met Psychische Problemen (KOPP) en Kinderen van Ouders met Verslavingsproblemen (KOV)), wil je weten wat traumasensitief werken is, waarom het belangrijk is om dit binnen KOPP/KOV gezinnen toe te passen en hoe je dit dan doet? Volg dan het GRATIS webinar ‘De kracht van traumasensitief werken binnen het KOPP/KOV gezin’ op 15 mei.

Shutterstock 1487069789 (1)

In coronatijd zijn jongeren vaker en langer gaan gamen. Steeds meer ouders maken zich zorgen over hoe vaak en hoeveel hun kinderen gamen. Tijdens het webinar ‘Gamen: hobby of probleem?’ op maandag 8 november van 19.30 tot 20.30 uur krijgen ouders tips over hoe om te gaan met het gamegedrag van hun kinderen.

Stress de baas.jpg (1)

Heb je last van stress of worstel je met burn-out klachten? Dan is de cursus 'Stress de baas' misschien iets voor jou. Je leert de regie over je leven terug te vinden, beter voor jezelf te kiezen en je leert te ontspannen.