.
Actueel-bestuurlijke-fusie-video.jpg

Aankondiging bestuurlijke fusie

Conrisq Groep en Vincent van Gogh bundelen hun krachten door een bestuurlijke fusie in 2019. Dat levert een hecht samenspel op tussen ggz, jeugdzorg en forensische zorg.

Agenda item stress de baas.jpg

In oktober en november start de preventiecursus 'Stress de baas' weer in Venray en Venlo. Heb jij last van stress- of burn-out klachten? Pak het aan!

webversie_gebruikt voor website.jpg

Roken? Nee!

Vanaf 1 oktober 2018 is onze hele verslavingszorg rookvrij. Dit betekent dat alle behandelingen van Vincent Verslaving op alle locaties in Venray, Venlo, Roermond en Weert rookvrij zijn.

Vincent_like.jpg

Benefietavond

Op 13 september organiseerden wij, samen met de Filmkring Venray en met de hulp van sponsors, de openluchtvertoning van de film 'Loving Vincent'. Een benefietavond met een prachtig resultaat.

Agenda item cursus met lef.jpg

Ben je snel verlegen of bang om op te vallen in gezelschap? Leer zelfverzekerd te worden in het contact met anderen met de cursus ‘Met lef!’

Gewoon Anders in de GGZ home.jpg

Vernieuwers met lef gezocht

Wij gaan het gewoon anders doen in de ggz. Dat vraagt om vernieuwers en koplopers. Denk jij als ambitieuze psychiater ook dat het anders kan in de ggz? Check dan de 12 redenen om nu te solliciteren!

symposium hulp bij dementie_website.jpg

Dementie is een ziekte die niet alleen een individu treft, maar ook grote impact heeft op de mensen in de directe omgeving.