.

Contact

Je bent op zoek naar een van onze behandelaren, wilt een afspraak maken of verzetten of hebt gewoon een vraag die je ons wilt stellen.

Ik zoek een medewerker, behandelaar of afdeling

Zoek je een van onze medewerkers, een afdeling of een behandelaar? Bel onze centrale receptie zij helpen je graag verder.
0478 - 527 527

Ik ben in behandeling bij Vincent van Gogh

Tijdens je intake heb je de contactgegevens ontvangen van het medisch secretariaat van jouw behandelteam en/of behandelaar. Voor alle vragen en opmerkingen over je behandeling kun je met dit secretariaat contact opnemen. Heb je geen direct nummer, dan helpt onze centrale receptie in Venray je graag verder.
0478 - 527 527

Ik heb een vraag over mijn verwijzing naar Vincent van Gogh

Je bent door je huisarts of behandelaar verwezen naar Vincent van Gogh. Een van onze medewerkers neemt na deze verwijzing contact met je op om een afspraak te maken. Heb je vragen over een verwijzing, neem dan contact op met ons team aanmelden & consultatie.
0478 - 527 700

Ik heb een vraag voor het Informatiepunt

Het Informatiepunt beantwoordt graag je vragen rondom geestelijke gezondheid en het aanbod van Vincent van Gogh in het bijzonder. Dit kan via onderstaand vragenformulier. 
Je kunt het Informatiepunt ook bellen, we zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Of spreek je boodschap in als we (soms ook onvoorzien) niet bereikbaar zijn.
0478 - 527 066 

Stel je vraag 

Locaties