Contact

Je bent op zoek naar een van onze behandelaren, wilt een afspraak maken of verzetten of hebt gewoon een vraag die je ons wilt stellen.

Ik zoek een medewerker, behandelaar, team of afdeling

Bel onze centrale receptie, zij helpen je graag verder.
0478 - 527 527

Ik ben in behandeling bij Vincent van Gogh

Bel voor vragen, het verzetten of afmelden van je afspraak graag op tijd met het medisch secretariaat van de locatie waar je in behandeling bent. De contactgegevens heb je bij het intakegesprek gekregen. Heb je geen telefoonnummer meer? Bel dan met de locatie waar je in behandeling bent, klik hier voor het overzicht van onze locaties.

Verwijzer of je hebt een verwijzing naar Vincent van Gogh

Je bent door je huisarts of behandelaar verwezen naar Vincent van Gogh. Een van de medisch secretariaten neemt vervolgens binnen 14 werkdagen contact met je op. Ons Voordeurteam is voor verwijzers en vragen over een verwijzing, bereikbaar op:
0478 - 527 700

Ik heb een vraag over het aanbod van Vincent van Gogh

Voor algemene vragen rondom geestelijke gezondheid en het aanbod van Vincent van Gogh in het bijzonder kun je contact opnemen met ons Informatiepunt. Dit kan via onderstaand vragenformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur of spreek een boodschap in en wij bellen terug.
Kijk ook of het antwoord op jouw vraag onder Veelgestelde vragen' staat.
0478 - 527 066  

 

Stel je vraag 

Locaties