Contact

Je bent op zoek naar een van onze behandelaren, wilt een afspraak maken of verzetten of hebt gewoon een vraag die je ons wilt stellen.

Ik zoek een medewerker, behandelaar, team of afdeling

Bel onze centrale receptie, zij helpen je graag verder.

Bel: 0478 - 527 527

Ik ben in behandeling bij Vincent van Gogh

Bel voor vragen, het verzetten of afmelden van je afspraak graag op tijd met het medisch secretariaat van de locatie waar je in behandeling bent. De contactgegevens heb je bij het intakegesprek gekregen. Heb je geen telefoonnummer meer? Bel dan met de locatie waar je in behandeling bent, klik hier voor het overzicht van onze locaties.

Ben je een verwijzer? Of heb je een verwijzing naar Vincent van Gogh

Ons Voordeurteam is er voor verwijzers en vragen over een verwijzing. Wij zijn binnen kantooruren bereikbaar op onderstaand telefoonnummer. Ben je door je huisarts of behandelaar verwezen naar Vincent van Gogh, dan zal een van de medisch secretaresses binnen 10 werkdagen contact met je opnemen.

Bel: 0478 - 527 700

Wil je werken of stagelopen bij Vincent van Gogh?

Heb je interesse in werken bij Vincent van Gogh of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar werken@vigogroep.nl.

Heb je vragen over stagelopen of het volgen van een opleiding binnen Vincent van Gogh? Stuur dan een e-mail naar hrm-opleidingen@vigogroep.nl

Locaties