.

Contact

Je bent op zoek naar een van onze behandelaren, wilt een afspraak maken of verzetten of hebt gewoon een vraag die je ons wilt stellen.

Ik ben in behandeling bij Vincent van Gogh

Tijdens je intake heb je de contactgegevens ontvangen van het medisch secretariaat van jouw behandelteam en/of behandelaar. Voor alle vragen en opmerkingen over je behandeling kun je met dit secretariaat contact opnemen. Heb je geen direct nummer, dan helpt onze centrale receptie in Venray je graag verder.
0478 - 527 527

Ik zoek een behandelaar, medewerker of afdeling

Zoek je één van onze medewerkers, een afdeling of een behandelaar? Dan helpt onze receptionist van het Dienstencentrum in Venray je graag verder.
0478 - 527 527

Ik heb een vraag over mijn verwijzing naar Vincent van Gogh

Je bent door je huisarts of behandelaar verwezen naar Vincent van Gogh. Een van onze medewerkers neemt na deze verwijzing contact met je op om een afspraak te maken. Heb je vragen over een verwijzing, neem dan contact op met ons team aanmelden & consultatie.
0478 - 527 700

Ik heb een algemene vraag

Het Informatiepunt beantwoordt vragen rondom geestelijke gezondheid en het aanbod van Vincent van Gogh in het bijzonder. Heb je een vraag? Twijfel niet, maar stel deze gewoon. Dit kan via onderstaand vragenformulier. Je kunt het Informatiepunt ook bellen, we zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.
0478 - 527 066

Ik wil informatie beveiligd versturen

Wanneer je persoonlijke, privacy gevoelige, informatie naar ons wilt sturen kan dit via ZIVVER. Voer jouw naam en mailadres in en je ontvangt een mail met verdere instructies. Zorg ervoor dat in jouw mail duidelijk vermeld wordt voor wie deze mail bestemd is.
Klik hier voor de eerste stap.
  

 

Stel je vraag 

Locaties