Contact

Je bent op zoek naar een van onze behandelaren, wilt een afspraak maken of verzetten of hebt gewoon een vraag die je ons wilt stellen.

Ik zoek een medewerker, behandelaar, team of afdeling

Bel onze centrale receptie, zij helpen je graag verder.
0478 - 527 527

Ik ben in behandeling bij Vincent van Gogh

Bel voor vragen, het verzetten of afmelden van je afspraak graag op tijd met het medisch secretariaat van de locatie waar je in behandeling bent. De contactgegevens heb je bij het intakegesprek gekregen. Heb je geen telefoonnummer meer? Bel dan met het Frontoffice van de locatie waar je in behandeling bent, klik hier voor het overzicht van onze locaties.

Ik heb een verwijzing naar Vincent van Gogh

Je bent door je huisarts of behandelaar verwezen naar Vincent van Gogh. Een van de medisch secretariaten neemt vervolgens binnen 14 werkdagen contact met je op. Voor vragen is ons Voordeurteam, ook voor verwijzers, bereikbaar op:
0478 - 527 700

Ik heb een vraag over het aanbod van Vincent van Gogh

Voor algemene vragen rondom geestelijke gezondheid en het aanbod van Vincent van Gogh in het bijzonder kun je contact opnemen met ons Informatiepunt. Dit kan via onderstaand vragenformulier. Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur of spreek een boodschap in en wij bellen terug.
0478 - 527 066 

Stel je vraag 

Locaties