Verhuisdoos

Poli Venray is verhuisd

Vanaf juni 2020 is het ambulante behandelaanbod (poli en dagbehandeling) van Poli 3.0, Vincent Ouderen en Vincent Verslavingszorg voortaan op de locatie Overloonseweg 4 in Venray gevestigd .

Bordspel STERKR Persbericht

Speel het Samen STERKR Spel!

Vers van de ontwikkeltafel. Het Samen STERKR Spel! Een gratis spel voor kinderen en gezinnen met leuke opdrachten, wat vermaak in deze coronatijd.

Coronavirus Website

Informatie coronamaatregelen

Om verspreiding van COVID-19, oftewel het nieuwe coronavirus tegen te gaan is preventie en informatie van groot belang. Onze organisatie volgt alle ontwikkelingen op de voet en neemt de maatregelen die hierbij passen.

Kr8afbeelding

Nieuw in Nijmegen: KR8!

Eind 2017 zijn wij gestart met het herstelprogramma KR8, voor volwassenen met psychotische klachten. KR8 is inmiddels als evidence-based programma in ons behandelaanbod opgenomen. Tijd om KR8 verder uit te rollen, en wel in Nijmegen!

KR8 Bijeenkomst Lounge Website

Nieuwe datum bijeenkomst 'Met volle KR8 vooruit!'

‘Met volle KR8 vooruit!’ is een feestelijke bijeenkomst die in het teken staat van het delen van ervaringen van KR8-deelnemers en programmabegeleiders. Mooie resultaten en de verankering van het herstelprogramma KR8 binnen Vincent van Gogh.

Ontvangst Certificaat Van Waardering 16Jan2020

Cambodjaanse waardering voor Vincent van Gogh

Op donderdag 16 januari ontvingen wij in het Dienstencentrum in Venray, uit handen van Dr. Jacques van Hoof, een certificaat van waardering namens het Khmer-Soviet Friendship Hospital in Phnom Penh, Cambodja.