Coronavirus Website

Preventie coronavirus

In Nederland worden meer en meer gevallen van COVID-19, oftewel het nieuwe coronavirus gemeld. Daarom is preventie en informatie van het grootste belang. Onze organisatie volgt alle ontwikkelingen uiteraard op de voet en neemt de maatregelen die hierbij passen.

Nieuw in Nijmegen: KR8!

Eind 2017 zijn wij gestart met het herstelprogramma KR8, voor volwassenen met psychotische klachten. KR8 is inmiddels als evidence-based programma in ons behandelaanbod opgenomen. Tijd om KR8 verder uit te rollen, en wel in Nijmegen!

KR8 Bijeenkomst Lounge Website

Bijeenkomst 'Met volle KR8 vooruit!'

‘Met volle KR8 vooruit!’ is een feestelijke bijeenkomst die in het teken staat van het delen van ervaringen van KR8-deelnemers en programmabegeleiders. Mooie resultaten en de verankering van het herstelprogramma KR8 binnen Vincent van Gogh.

Ontvangst Certificaat Van Waardering 16Jan2020

Cambodjaanse waardering voor Vincent van Gogh

Op donderdag 16 januari ontvingen wij in het Dienstencentrum in Venray, uit handen van Dr. Jacques van Hoof, een certificaat van waardering namens het Khmer-Soviet Friendship Hospital in Phnom Penh, Cambodja.

Koploper 2 Dec

Koploper

Op maandag 2 december 2019 vond de eerste landelijke Actie Leer Netwerk Dag plaats. Tijdens deze dag mocht Vincent van Gogh de oorkonde 'Nieuwe Koploper' in ontvangst nemen!

Winnaars Theodoor 2019 Team Kliniek Volw.Venlo (1)

Trotse winnaars Theod’Oor 2019!

Het team van de opnameklinieken volwassenen Venlo ontving met trots zondag 3 november de Theod’Oor. Deze prijs is een oprechte waardering voor een medewerker of team dat zich extra inzet voor de mantelzorgers, het familiebeleid uitdraagt of een positieve bijdrage levert aan het belang en de rol van familie bij een behandeling binnen Vincent van Gogh.