PERSBERICHT Samenwerking Vincent Van Gogh Ggz & Maastricht UMC+ 20.10.2020

Prof. dr Jos Egger, klinisch neuropsycholoog en Anja Roubos, GZ-psycholoog i.o. tot klinisch neuropsycholoog, waren aanwezig bij het feestelijke moment op 20 oktober 2020 waarop de samenwerking van Vincent van Gogh met het Maastricht UMC+ werd vastgelegd.

Socialrun 2019

555 km hardlopen voor een inclusieve samenleving

De Socialrun 2020 gaat door! Op alternatieve manieren die passen binnen de geldende RIVM richtlijnen en het motto #meedoeniswinnen. Ons topteam de 'Vincent van Gogh Runners' gaat vrijdag 18 september van start.

Logo Vijf RGB

Nieuwe samenwerking in Limburgs sociaal domein

In 2015 is de verantwoordelijkheid voor de jeugdzorg en (maatschappelijke) ondersteuning in het sociaal domein komen te liggen. Het doel van deze transitie is om ondersteuning en zorg dichtbij en rondom de burger te organiseren. Dit vraagt van welzijns- en zorgorganisaties om met elkaar en met gemeenten een goede samenwerking aan te gaan. Vier regionaal bekende organisaties - PSW, Wel.kom, De Zorggroep en VIGO-Vincent van Gogh - slaan de handen ineen om in Noord- en Midden-Limburg dit doel te realiseren. Ze doen dat onder de naam VIJF.

Foto Aftrap Opening ZIC S. Uitslag

Vincent van Gogh en onderwijs openen drie Zorg Innovatie Centra

Vincent van Gogh opende maandag 31 augustus drie ZIC’s, samen met Gilde Opleidingen, ROC Nijmegen locatie Boxmeer en de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). In de ZIC’s worden studenten opgeleid tot krachtige professionals, door de directe koppeling van onderwijs op de praktijkvloer. Bij de opening waren Sabine Uitslag (foto), voormalig kamerlid, en wethouder Anne Thielen van de gemeente Venray aanwezig.

Vigo Logo Standaard RGB

CONRISQ Groep heet voortaan VIGO

CONRISQ Groep krijgt een nieuwe naam. Vanaf 8 juli gaat de organisatie verder onder de naam VIGO. VIGO bestaat uit zeven dochterinstellingen voor jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg. De ambitie van de groep is om de best passende behandeling en zorg te bieden voor mensen met psychische en psychiatrische problemen (ook in combinatie met strafbaar gedrag) of bij opvoed- en ontwikkelingsvragen.

Verhuisdoos

Poli Venray is verhuisd

Vanaf juni 2020 is het ambulante behandelaanbod (poli en dagbehandeling) van Poli 3.0, Vincent Ouderen en Vincent Verslavingszorg voortaan op de locatie Overloonseweg 4 in Venray gevestigd .