MSc Psychologie (MGZP)

In opleiding tot psycholoog (masterstage, WO):

Binnen Vincent van Gogh kan je voor jouw WO masteropleiding psychologie op verschillende plekken jouw masterstage doen. Wij bieden tweejaarlijks (start in september en in februari) een stage aan die 5 maanden zal duren, minimaal 28 uur per week. Je krijgt werkbegeleiding en hebt de mogelijkheid om je BAPD te halen. Het aanbod aan stageplekken kan wat variëren, dus houd deze website goed in de gaten. 

Vincent van Gogh heeft afspraken met de mastervariant Gezondheidszorgpsychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen. Dit betekent dat wij eerst studenten vanuit deze masteropleiding plaatsen. Vanuit deze aanwas worden meestal alle stageplekken gevuld. De kans is daarmee klein dat er voor studenten van andere opleidingen stageplaatsen beschikbaar zullen komen binnen onze instelling. Desalniettemin is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Actuele stageplekken:

Momenteel zijn onze stageplaatsen van februari 2023 ingevuld. T.z.t. komen er weer plekken beschikbaar voor september 2023. Interesse? Houd onze website dan in de gaten.

Meer informatie:

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via onderstaand mailadres:

stagemgzp@vvgi.nl