MSc Psychologie (MGZP)

In opleiding tot masterpsycholoog (masterstage, WO)

Binnen Vincent van Gogh kan je voor de universitaire masteropleiding psychologie op verschillende plekken jouw masterstage doen. Wij bieden tweejaarlijks (start in september en in februari) klinische stages aan die 5 maanden duren, voor minimaal 28 uur per week. Je krijgt werkbegeleiding en hebt de mogelijkheid om je BAPD te halen. Het aanbod aan stageplekken kan wat variëren, dus houd deze website goed in de gaten.

Vincent van Gogh heeft afspraken met de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen. Dit betekent dat wij eerst studenten vanuit deze masteropleiding plaatsen. Vanuit deze aanwas worden meestal alle stageplekken gevuld. De kans is daarmee klein dat er voor studenten van andere opleidingen stageplaatsen beschikbaar zullen komen binnen onze instelling. Desalniettemin is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Actuele stageplekken:

We hebben de stageplaatsen voor september 2023 geïnventariseerd. Mogelijk komen er op (korte) termijn nog meer plekken beschikbaar voor september 2023. Heb je interesse? Reageer dan vóór 17 april 2023. Benieuwd of er nog meer stageplekken beschikbaar komen? Houd dan onze website in de gaten. 

Dit zijn onze huidige vacatures, klik op de link voor meer informatie:

HELDR

Centrum voor Korsakov

Integrale Zorg 

Centrum voor Neuropsychiatrie 

Verslavingszorg

Directe doorstroom naar de GZ-opleiding:

Het Consortium Psychologische Vervolg-Opleidingen Venray e.a. (CPVO) onder leiding van Vincent van Gogh heeft ieder jaar een groot aantal opleidingsplaatsen tot gezondheidzorgpsycholoog (GZ-psycholoog), waarvan een aantal gereserveerd zijn voor recent afgestudeerde masterpsychologen. Dat betekent dat het mogelijk is om binnen een half jaar na het behalen van je masterdiploma gezondheidszorgpsychologie (dus na je stage) direct ‘door te stromen’ naar een opleidingsplaats tot GZ-psycholoog.

Meer informatie:

Voor vragen over de sollicitatieprocedure, stuur dan een bericht naar hrm-opleidingen@vigogroep.nl.

Heb je een inhoudelijke vraag over de stageplekken. Neem dan contact op met:

stagemgzp@vvgi.nl