MSc Psychologie (MGZP)

In opleiding tot masterpsycholoog (masterstage, WO)

Binnen Vincent van Gogh kan je voor de universitaire masteropleiding psychologie op verschillende plekken jouw masterstage doen. Wij bieden tweejaarlijks (start in september en in februari) klinische stages aan die 5 maanden duren, voor minimaal 28 uur per week. Je krijgt werkbegeleiding en hebt de mogelijkheid om je BAPD te halen. Het aanbod aan stageplekken kan wat variëren, dus houd deze website goed in de gaten.

Vincent van Gogh heeft afspraken met de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen. Dit betekent dat wij eerst studenten vanuit deze masteropleiding plaatsen. Vanuit deze aanwas worden meestal alle stageplekken gevuld. De kans is daarmee klein dat er voor studenten van andere opleidingen stageplaatsen beschikbaar zullen komen binnen onze instelling. Desalniettemin is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Actuele stageplekken:

Tweemaal per jaar, in september en in februari, beginnen de stageperiodes. Vier maanden voor aanvang worden hier de stagevacatures geplaatst. Het aantal beschikbare stageplaatsen voor februari 2024 vind je hieronder:

Centrum voor Korsakov

Centrum voor Neuropsychiatrie 

Integrale Zorg 

Gebiedsteam Venray 

HELDR

Centrum voor Angst & Dwang 

Directe doorstroom naar de GZ-opleiding:

Het Consortium Psychologische Vervolg-Opleidingen Venray e.a. (CPVO) onder leiding van Vincent van Gogh heeft ieder jaar een groot aantal opleidingsplaatsen tot gezondheidzorgpsycholoog (GZ-psycholoog), waarvan een aantal gereserveerd zijn voor recent afgestudeerde masterpsychologen. Dat betekent dat het mogelijk is om binnen een half jaar na het behalen van je masterdiploma gezondheidszorgpsychologie (dus na je stage) direct ‘door te stromen’ naar een opleidingsplaats tot GZ-psycholoog.

Meer informatie:

Voor vragen over de sollicitatieprocedure, stuur dan een bericht naar hrm-opleidingen@vigogroep.nl.

Heb je een inhoudelijke vraag over de stageplekken. Neem dan contact op met: vvgstagemgzp@vigogroep.nl