Beleef 't op Servaashof

Op zaterdag 9 oktober vieren we op onze locatie Servaashof in Venray de opening van het Buurthuis, mobiele huiskamer De Keet en het Blote Voeten Pad én het 5-jarig bestaan van de Belevingstuin. Kom langs op deze feestelijke dag met allerlei verrassende activiteiten, muziek, dans en meer.

 

Programma Beleef 't

Van 10.30 tot 16.00 uur geniet je van allerlei feestelijke activiteiten op diverse plekken op Servaashof. Natuurlijk is er koffie/thee en iets lekkers te krijgen. Plan de volgende hoogtepunten van Beleef 't alvast in:

  • 10.30 uur: start activiteiten
  • 11.00 uur: opening van mobiele huiskamer De Keet
  • 12.00 uur: viering van het 5-jarig bestaan van de Belevingstuin en opening van het Blote Voeten Pad
  • 13.45 uur: opening van het Buurthuis
  • 15.30 uur: muzikale afsluiting van Beleef 't bij het Buurthuis

De hele dag door zijn er muziek- en dansoptredens, presentaties van kunstenaars en diverse kraampjes

Ook kun je jezelf uitdagen bij de natuurbelevingsquiz, die zowel voor kinderen als ouderen leuk is. Er zijn zelfs prijsjes te winnen. 

Daarnaast is er een schaapsherder met zijn kudde op Servaashof (vanaf 13.00 uur). Kom jij de grazers bekijken?

Om 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30 uur kun je een rondleiding door het Museum voor Psychiatrie krijgen. Samen met de gids duik je in de geschiedenis én de toekomst van de ggz.

Download hier het complete programma van Beleef 't

Adres

Begin jouw dag Beleef 't bij het Buurthuis op Servaashof, Sint Servatiusweg 15, 5803 AD te Venray. Je vindt je weg op Servaashof naar de verschillende activiteiten aan de hand van de Beleef 't-bewegwijzering. 

Tot ziens bij Beleef 't!