Werken bij

Vincent van Gogh is op zoek naar zorgprofessionals die het gewoon anders willen doen in de ggz. We zijn op zoek naar verbinders, vernieuwers, koplopers. Mensen die geloven in een betere ggz en die samen met ons de uitdaging aan willen gaan.

Vacatures

Vanuit passie lever je dagelijks een unieke bijdrage binnen het GGZ-zorglandschap waarin de mens centraal staat. Gedreven door ambitie, optimisme en een gezonde dosis lef haal je het beste uit jezelf.

Ben jij een ambitieuze psychiater, arts of psycholoog?

En wil jij het anders doen in de ggz? Bekijk dan de vacatures op: gewoonandersindeggz

Het team als tweede familie

Zelfsturing en zelforganisatie vormen de basis voor een goed functionerend team. Het vraagt om kwetsbaarheid en het onderzoeken en ontwikkelen van de individuele talenten om zo als team excellent te kunnen werken. Samen werk je voor een gezamenlijk doel en dat is optimale zorg bieden aan de cliënt. Die drive werkt verbindend binnen jouw team wat maakt dat je op elkaar kunt bouwen en vertrouwen

De organisatie als bakermat

De cultuur heeft een dynamisch karakter. Door te blijven vernieuwen stimuleren we samenwerking, samen leren, zelfleren en kennisdelen. Uit de comfortzone durven stappen vraagt om lef, het nemen van initiatieven en fouten maken. Dit ondersteunt door een veilige cultuur waarin je elkaar vertrouwt en waardeert.