Hardlopers Vincent van Gogh halen bijna 10.000 euro op voor inclusieve samenleving

Tijdens de estafetteloop ‘Socialrun’ hebben hardlopende medewerkers van Vincent van Gogh een recordbedrag van bijna 10.000 euro opgehaald. Met het geld ondersteunt stichting Socialrun verschillende projecten die een inclusieve samenleving bevorderen.

Hardlopen en festiviteiten voor de Socialrun

De Socialrun is een sportieve non-stop estafetteloop met als doel psychische kwetsbaarheden bespreekbaar te maken. Deelnemers willen zo een inclusieve samenleving een stap dichterbij brengen. De Vincent van Gogh-runners, medewerkers van Vincent van Gogh en VIGO-Groep, deden dit jaar voor de 10e keer mee aan de estafetteloop.

De 555 kilometer lange route liep ook over het Vincent van Gogh-terrein ‘Servaashof’ te Venray. Ter ere van die doorkomst organiseerde Vincent van Gogh allerlei festiviteiten. Bewoners, medewerkers, buurtbewoners en andere geïnteresseerden genoten van een programma met muziek, spellen, dans, kienen en lekker eten.

Bijdragen aan een inclusieve samenleving

Iedereen die de inclusieve samenleving een warm hart toedraagt, kon doneren aan de Vincent van Gogh-runners. Dat werd massaal gedaan. Dankzij de genereuze donaties van vele individuele sponsors en bedrijven haalden de Vincent van Gogh-runners dit jaar een recordbedrag van bijna 10.000 euro op.

De stichting achter de Socialrun ondersteunt met het opgehaalde geld verschillende projecten die inclusie voor psychische kwetsbaarheden bevorderen. Zo willen zij bijdragen aan een maatschappij waarin iedereen zich vrij voelt om open te zijn over zijn of haar psychische gezondheid.

We bedanken alle sponsoren voor hun bijdrage: