Koen ter Horst aan de slag als directeur Zorginhoud Ouderen

Vanaf heden gaat Koen ter Horst aan de slag als directeur Zorginhoud Ouderen binnen Vincent van Gogh. Hij vult het directieteam aan vanuit inhoudelijk perspectief op onze ouderenzorg.

Koen heeft veel zin in zijn nieuwe rol bij Vincent van Gogh: "Samen met mijn collega’s binnen de expertiselijn ouderen wil ik door blijven werken áán en me inzetten vóór blijvend toegankelijke en kwalitatief goede ouderenzorg. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen bij Vincent van Gogh als psychiater ouderen binnen de klinische afdelingen en als medisch manager ouderen toe te passen in deze nieuwe rol."

De directeuren Zorginhoud werken samen met de directeuren voor de bedrijfsvoering bij de business units. Voor de expertiselijn volwassen en jeugd wordt op een later moment een directeur Zorginhoud aangesteld. Sander Wigchert, directeur van business unit Mens & Samenleving, is blij met de komst van Koen: "De combinatie van de inhoudelijke en bedrijfsmatige blik binnen de directie zorgt ervoor dat we het totale zorgaanbod bij Vincent van Gogh met een breed perspectief kunnen bekijken, behouden en verder ontwikkelen."