Koploper

Op maandag 2 december 2019 vond de eerste landelijke Actie Leer Netwerk Dag plaats. Tijdens deze dag mocht Vincent van Gogh de oorkonde 'Nieuwe Koploper' in ontvangst nemen!

Tijdens Actie Leer Netwerk Dag kwamen HR-professionals, beleidsmakers, medewerkers die betrokken zijn bij innovatie arbeidsmarktinitiatieven en bestuurders in zorg, welzijn en onderwijs bij elkaar. De dag is bedoeld om te leren van elkaar, maar ook om gezamenlijk te werken aan het opschalen van oplossingen die zorgen voor voldoende, tevreden en toegeruste medewerkers in zorg en welzijn.

Vincent van Gogh werd tijdens de Actie Leer Netwerk Dag uitgeroepen tot nieuwe Koploper, een titel waar wij als organisatie trots op zijn. Koplopers zijn namelijk praktijkvoorbeelden van innovatieve arbeidsmarktinitiatieven waarin concrete resultaten zijn geboekt bij de aanpak van het personeelstekort. Wij mogen de mooie naam ‘Koploper’ dragen omdat wij eerder dit jaar de Vernet Health Ranking Award in de categorie GGZ wonnen, voor het laagste verzuim binnen de geestelijke gezondheidszorg. Secretaris-generaal Erik Gerritsen, van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, reikte de oorkonde op 2 december uit. Diezelfde dag verzorgden wij aan geïnteresseerden een presentatie over onze verzuimaanpak.

Wil je meer weten over onze aanpak? Lees hier een eerder verschenen artikel.