.

Socialrun: Wij zijn erbij!

Na vier succesvolle deelnames aan de non-stop estafetteloop Socialrun begon het weer te kriebelen. We zijn er dus wederom bij: Socialrun 2018!

Met ongeveer 25 collega’s (vanuit alle locaties), die elkaar in meer of mindere mate of zelfs helemaal niet kennen, komen we weer voor een grote uitdaging te staan. We gaan 48 uur met elkaar doorbrengen in twee busjes en twee campers, waarbij tussentijds hardlopend een afstand van 555 kilometer wordt afgelegd. De een wat beter voorbereid dan de ander, maar met de verbindende factor: enthousiasme! Afzien, doorzetten, gezelligheid, teamspirit, plezier en nog meer afzien. Dit alles voor het goede doel.

Anti-stigma
De Socialrun wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Het is een sportief (loop)evenement met als doel bewustzijn te creëren rondom het thema (de)stigmatisering. Ook wordt er geld opgehaald om destigmatiseringsprojecten op te starten. Jaarlijks neemt het aantal deelnemende teams (afkomstig uit de ggz en aanverwante organisaties) toe. Meer dan 30 teams lopen dit jaar de Socialrun van vrijdag 21 t/m zondag 23 september. Het (de)stigmatiseringsthema wordt steeds groter uitgedragen. Vincent van Gogh ondersteunt dit doel van harte en wil onder andere door het opnieuw afvaardigen van het team ‘de Vincent van Gogh Runners’, haar steuntje bijdragen aan deze mooie ontwikkeling.

Adopteer jij een kilometer?
Wil je de anti-stigmabeweging via ons een hart onder riem steken? En ons team motiveren nóg harder hun best te doen? Dan kun je ons sponsoren door voor 5 euro een kilometer te kopen. Dit kan via onze pagina. Alvast bedankt!

Website:    www.socialrun.nl
Instagram: https://www.instagram.com/vvgsocialrun/
Facebook
https://www.facebook.com/VvGSocialRun/
Website:   
www.samensterkzonderstigma.nl