555 km hardlopen voor een inclusieve samenleving

De Socialrun 2020 gaat door! Op alternatieve manieren die passen binnen de geldende RIVM richtlijnen en het motto #meedoeniswinnen. Ons topteam de 'Vincent van Gogh Runners' gaat vrijdag 18 september van start.

De Socialrun vertrekt dit jaar vanuit Venray!
Alle voorgaande jaren was de run in het noorden van het land, o.a. via de Afsluitdijk. Nu is er voor het eerst gekozen voor een ‘Zuidelijke Route’. Mooi!
In verband met de coronamaatregelen (o.a. drukte vermijden) zijn - uit veiligheidsoogpunt -vertrek en aankomst van de diverse teams verspreid door het land.

De ‘Vincent van Gogh runners’ vertrekken op vrijdag 18 september om 10.00 uur vanuit locatie Servaashof in Venray en finishen op zondag 20 september rond 13.00-13.30 uur ook weer hier.

Wij zijn trots dat we voor de 7de keer een sportief en gezellig team hebben kunnen samenstellen dat zich inzet om 555 km in een non-stop hardloopestafette te volbrengen. En zo samen tijdens deze 'monstertocht' de boodschap van de Stichting Socialrun uit kunnen dragen.

‘Stichting Socialrun is een letterlijke en figuurlijke beweging die streeft naar een inclusieve samenleving’   

Wij geloven in een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen.

Sponsor jij ons? Geweldig: dankjewel!
Elke kilometer die wij afleggen kun je sponseren voor minimaal 5 euro, meer mag natuurlijk ook... Zo wordt de Socialrun een prestatie van ons allemaal! 

Wil je weten wie er meedoet en ons team sponseren? KLIK HIER

Stichting Socialrun subsidieert jaarlijks projecten die sociale inclusie stimuleren en openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen. 100% van de door teams ingezamelde gelden komen ten goede aan deze projecten. Dus twijfel niet: sponsor onze kilometers!

Dit jaar is het team voorzien van nieuwe sportkleding (shirts en hoodies) gesponsord door
Vincent van Gogh en VIGO. Andere sponsoren zijn: Studio Accent en RaedtsBV uit Venray, Be Well en Ammi-zorg.

Wat is de Socialrun?
De jaarlijkse hardloopestafette van 555 km en vormt de hoofdactiviteit van Stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september. Deelnemende teams bestaan uit ongeveer 25 personen, waaronder ten minste 8 lopers en 4 begeleidende fietsers. Ieder team organiseert haar eigen ondersteuning, eten en drinken tijdens de route en overnachtingsplaatsen. Zowel mensen met als zonder psychische kwetsbaarheid nemen in gelijkwaardigheid deel aan zowel de run als de organisatie eromheen.  Meer weten? Lees hier verder… www.socialrun.nl