Sponsor onze Socialrunners

Ook in 2022 zijn we weer met een team Socialrunners vertegenwoordigd bij de Socialrun, een estafetteloop waarbij in 48 uur 555 kilometer hardlopernd wordt afgelegd. Dit alles om openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen.

Meedoen is winnen

Al een paar maanden zijn we bezig met de voorbereidingen op de Socialrun, die dit jaar plaatsvindt van vrijdag 16 t/m zondag 18 september. Verschillende teams uit het hele land leggen 555 kilometer in 48 uur. Elke kilometer die onze Vincent van Gogh Runners gaan afleggen kan gesponsord worden voor 5 euro. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Kilometer adopteren

Afgelopen jaren is nagenoeg iedere kilometer gesponsord. Help jij mee om dit geweldige resultaat dit jaar opnieuw te behalen? Klik op onderstaande QR code voor meer informatie over het sponsoren:

Daarnaast zijn we ook op zoek naar andere vormen van sponsoring. Bedrijven kunnen namelijk de sponsoring van goederen op zich nemen of een donatie doen waarvan wij noodzakelijke benodigdheden voor de race kunnen aanschaffen. Uiteraard staat daar wat tegenover. Bijvoorbeeld:

  • Uw logo als vermelding op onze Socialrun voertuigen (vergoeding in overleg)
  • Vermelding op internet en intranet van Vincent van Gogh. Voor 100 euro aan sponsorgeld plaatsen wij uw logo tevens op de website van Socialrun.
  • Ieder ander mooi initiatief is welkom!

Interesse in deze vorm van sponsoring of andere vragen? Neem gerust contact op met socialrunners@vvgi.nl.

Alvast hartelijk dank voor je eventuele medewerking. Samen sterk tegen stigma!

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op de website www.socialrun.nl of volg de Vincent van Gogh Runners via social media (Facebook/Twitter/Instagram).