Uitnodiging Wandeling als start van Servaas Vitaal

Stel je voor: Servaashof als plek waar jij en iedereen die er woont, werkt, wandelt of op bezoek is, makkelijk een gezonde leefstijl kan aannemen en waar de leefomgeving beter wordt. Samen met jou als bewoner, behandelaar, buurtgenoot, vereniging, netwerkpartner of andere betrokkene willen we hieraan bouwen. Wat zijn jouw ideeën om Servaashof een gezonde en vitale plek te maken? Doe mee met de wandeling op donderdag 7 juli tussen 14.00 en 16.00 uur, laat je inspireren en breng jouw ideeën in.

Samen creëren we een gezond en vitaal Servaashof!

Programmering

Je kunt tussen 14.00 en 15.30 uur starten met de wandeling. Vanaf 14.00 kun je de routekaart ophalen bij het startpunt (voor de oude Aldi Loods, D'n Herk 96 op het Servaasterrein te Venray). Daarna wandelen, op je eigen tempo, en bezoek je een of meerdere stops om inspiratie op te doen en ideeën te delen, en even uit te rusten. Onderweg zorgen wij voor een kopje koffie of thee.

Meedoen

Iedereen kan en mag meedoen, en goede ideeën, initiatieven en wensen zijn van harte welkom. Je mag alleen wandelen, of samen met iemand anders. En als je het leuk vindt, koppelen we je aan een andere deelnemer (bij de verzamelplek).

Meld je via dit aanmeldformulier aan voor de wandeling