Vincent van Gogh organiseert festiviteiten op Servaashof tijdens Socialrun

De Socialrun, een estafetteloop die aandacht vraagt voor psychische kwetsbaarheden, komt op vrijdag 15 september weer langs in Venray. Dat is reden voor ggz-organisatie Vincent van Gogh om op Servaashof een gezellige dag met allerlei festiviteiten te organiseren. Iedereen is welkom!

 

Lopen voor inclusie van psychische kwetsbaarheden

De Socialrun is een sportieve non-stop estafetteloop met als doel psychische kwetsbaarheden bespreekbaar te maken. De teams van Socialrunners lopen een ronde van 555 km door Zuid-Nederland, onder andere via Vincent van Gogh-terrein Servaashof te Venray. De Vincent van Gogh-runners doen zelf ook weer mee, dit jaar zelfs voor de 10e keer.

Feestelijke, sportieve dag op Servaashof

Voor Vincent van Gogh is de doorkomst van de Socialrun op vrijdag 15 september reden om met bewoners, medewerkers, buurtbewoners en alle andere geïnteresseerden een feestje te vieren. Er zijn allerlei festiviteiten tussen 12.00u en 22.00 uur, op het terrein tussen de kapel op Stationsweg 46 en D’n Herk 2-4:

  • 12.00 – 19.00 uur: Muziek, spellen & open podiumIn de buitenlucht zijn er verschillende spelletjes om samen te spelen en tegelijkertijd lekker te bewegen. Er is muziek en een open podium waar iedereen zijn eigen muziek of voordracht kan laten horen.

  • 14.00- 16.00 uur: Dansworkshops & optreden van Ricardo Hendriks – bekend van tvRicardo Hendriks van Soul Community, bekend van tv, komt langs om samen te dansen. Hij leert ons street & club style. Maar natuurlijk kan iedereen zich ook zelf uitleven op de muziek. Hij geeft ook een spetterend optreden.

  • 16.00 – 18.00 uur: Kienen in de tentIn de tent op Servaashof gaan we gezellig kienen voor leuke prijsjes. Een setje van 6 kienkaarten kost 3 euro en is te koop bij het Buurthuis (Sint Servatiusweg 15) tot en met 14 september. Let wel: op = op. Kien!
  • 19.00 – 22.00 uur: MuziekfestijnEr is muziek om zachtjes van te genieten én muziek om los op te gaan.

Food & drinks zijn verkrijgbaar op het terrein. Er is ook een gezellige gezamenlijke maaltijd tussen 12.00 en 14.30 uur en tussen 16.00 en 19.30 uur. Aanmelden voor de maaltijd kan tot 7 september via socialrunners@vigogroep.nl. De kleine bijdrage voor het eten kan ter plekke betaald worden.

Vanaf 22.00 uur is er nachtrust op Servaashof. De doorkomst van de Socialrunners vindt later op de avond dan ook in stilte plaats.

Wees welkom

Samen maken we psychische kwetsbaarheden bespreekbaar. Wees dan ook welkom op deze feestelijke dag! Een extra steentje bijdragen aan inclusie van psychische kwetsbaarheden kan door sponsoring van de Vincent van Gogh-runners via de website van de Socialrun.