Wandeling op Servaashof op 19 mei

Stel je voor: Servaashof als plek waar jij en iedereen die er woont, werkt, wandelt of op bezoek is, makkelijk een gezonde leefstijl kan aannemen en waar de leefomgeving beter wordt. Samen met jou als bewoner, behandelaar, buurtgenoot, vereniging, netwerkpartner of andere betrokkene willen we hieraan bouwen. Wat zijn jouw ideeën om Servaashof een gezonde en vitale plek te maken? Doe mee met de wandeling op donderdag 19 mei van 14.00 tot 16.00 uur, laat je inspireren en breng jouw ideeën in.

Samen creëren we een gezond en vitaal Servaashof!

Programma

Volg op je eigen tempo de wandelroute op Servaashof. Er zijn meerdere stops waar je even uit kan rusten, inspiratie opdoet en zelf aangeeft hoe jij van Servaashof een gezonde en vitale plek voor jezelf en anderen wilt maken.

  • Vanaf 14.00: ophalen routekaart bij de verzamelplek op Servaashof (die is duidelijk herkenbaar)
  • Tussen 14.00 en 16.00: wandelen, inspiratie opdoen en ideeën delen
  • En uiterlijk 16.00: alle wensen, ideeën en initiatieven zijn verzameld

Onderweg zorgen wij voor een kopje koffie of thee. Zorg jij voor makkelijke schoenen en kleding, die passen bij de weersomstandigheden van die dag (als het regent een paraplu mee ;) ?

Meedoen

Iedereen kan en mag meedoen, en goede ideeën, initiatieven en wensen zijn van harte welkom. Je mag alleen wandelen, of samen met iemand anders. En als je het leuk vindt, koppelen we je aan een andere deelnemer (bij de verzamelplek).

Meld je via dit aanmeldformulier aan voor de wandeling