Traineeship Expeditie 730

Jouw reis in de zorg start hier. In 730 dagen ontdek jij de wereld van de zorg in Noord-Limburg. Dat doe je vier keer een half jaar bij een van de deelnemende organisaties. Zo verzamel jij een rugzak vòl waardevolle ervaring in de zorg.

Hoe je jouw route vormgeeft? Dat bepaal je grotendeels zelf. Elk half jaar dompel je jezelf onder in de organisatie waar je op dat moment meeloopt. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat hierbij centraal. Het halfjaar start met een kennismaking met de organisatie en het opstellen van een persoonlijk plan. Wat wil jij leren tijdens dit half jaar? Waar liggen jouw interesses? Elk half jaar ben je vervolgens 80% van de tijd bezig met werken en 20% besteed je aan je leerdoelen en persoonlijke ontwikkeling, doormiddel van workshops, trainingen en intervisiebijeenkomsten.

Om je op weg te helpen, koppelen we je aan een buddy. Hier kun je altijd op terugvallen en al je vragen bij kwijt. Je trekt daarnaast samen op met de andere trainees. Zorgen doe je immers niet alleen.

Je kunt solliciteren vanaf 1 april 2024. Je kunt dan hier solliciteren.