IEP ontvangt positieve beoordeling

Maandag 10 juli 2023 vond een visitatie op het IEP (Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie) in Venray plaats. Onze expertise op het gebied van dementie met zeer ernstig probleemgedrag (D-Zep) werd getoetst om te beoordelen of wij een Regionaal Expertise Centrum (REC) en een Doelgroep Expertise Centrum (DEC) kunnen worden. We hebben hiervoor een positieve beoordeling gekregen van de visitatiecommissie! Een mooie prestatie van alle betrokkenen.

Dit houdt in dat we voldoen aan de criteria. In september horen we officieel of we landelijk erkend worden. De visitatiecommissie was onder andere onder de indruk van het geïntegreerde zorgconcept tussen VVT- en GGZ, het werken volgens de zorgstandaarden én de samenwerking in de regio en met De Waalboog (eveneens gevisiteerd voor REC en DEC).

Het IEP is een alliantie tussen De Zorggroep, Proteion, Stichting Land van Horne - Thuis in zorg en Vincent van Gogh, waarin we samen voor mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag zorg en behandeling bieden.

Je leest meer over het IEP op deze pagina