Inschrijving congres 'AMBIT in de praktijk' geopend

De inschrijving voor het congres AMBIT in de praktijk op dinsdag 26 maart 2024 is geopend! Tijdens dit congres gaan we samen aan de slag om complex gedrag beter te begrijpen en het mentaliserend vermogen te behouden. Bekijk het programma en schrijf je in.

AMBIT is een werkwijze gericht op het zo goed mogelijk kunnen behouden van je mentaliserend vermogen in de omgang met mensen met ernstige complexe problematiek. Doordat gedrag soms zo onbegrijpelijk is, zijn we soms geneigd om het af te wijzen en/of regels en grenzen te stellen. Terwijl het gedrag, als we beter kijken, misschien toch te begrijpen is.

Bij het congres AMBIT in de praktijk op dinsdag 26 maart 2024 proberen we moeilijk gedrag beter te begrijpen en onderzoeken we op welke manier hulp ook daadwerkelijk helpend kan zijn. We laten je zien hoe je kan interveniëren zodat het mentaliserend vermogen van cliënten én dat van jezelf wordt hersteld en wat je kan doen om desintegratie en rigiditeit in systemen te voorkomen.

Inschrijven

We zien vakgenoten heel graag op dinsdag 26 maart 2024 om samen de werkwijze van AMBIT verder te ontdekken. Alle ggz-professionals die interesse hebben in AMBIT en andere geïnteresseerden zijn welkom. Bekijk het programma en de nadere informatie op de overzichtspagina van het congres AMBIT in de praktijk en schrijf je in. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt.

Tot dan!

Vincent van Gogh, Altrecht en AMBIT-Expertise