Webinar (Z)Onder Invloed

Voor ouders/verzorgers, jongeren en professionals die met jongeren werken.

Heb/ben je een puber of werk je met pubers en wil je meer weten over de wereld van alcohol, roken en drugs? Volg dan het GRATIS webinar “(Z)Onder Invloed” op dinsdag 7 februari om 19:30u.

Waarom het webinar '(Z)Onder invloed'?

Tijdens de pubertijd komen jongeren steeds meer verleidingen tegen. De ene laat alcohol links liggen, rookt niet en is niet geïnteresseerd in drugs. De andere jongere experimenteert er op los.

Als ouder/verzorger, jongere of als je werkt met jongeren, is het goed te weten wat er speelt. Niet alleen om zelf wat meer info te hebben, maar ook om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Vincent van Gogh biedt je daarom een graag een gratis webinar aan over dit thema. We gaan in op diverse vragen. Zoals; wat zijn de veel voorkomende alcoholische dranken? Welke drugs wordt regelmatig gebruikt door jongeren? En wat is lachgas, vapen et cetera? En wat is de invloed op het gebruik van deze middelen op de ontwikkeling van het brein van de jongere? Deze, en vele andere vragen, beantwoorden we graag in het webinar. Natuurlijk is er ook ruimte om jouw vraag te beantwoorden.

In het webinar bespreken we:

  • Hoe werkt het puberbrein?
  • Informatie over alcohol, roken en drugs
  • Hoe pak jij het aan als ouder?
  • Invloed van de omgeving
  • Vragen die jij zelf hebt

Voor wie is dit webinar? 

Dit webinar is bedoeld voor ouders/verzorgers, jongeren en professionals die met jongeren werken.

Praktische informatie

Prijs: gratis 
Wanneer: Dinsdag 7 februari
Tijd: 19.30 – 20.30/21.00 uur 

Aanmelden 

Meld je HIER aan voor dit webinar! 

Verhinderd? 

Ben je verhinderd maar wel geïnteresseerd? Meld je evengoed aan via het aanmeldformulier, je ontvangt na het webinar een terugkijklink!   

Vragen? 

Neem dan contact op met Vincent van Gogh Preventie: preventie@vvgi.nl