Test je drugs

Drugstestservice

Welkom bij de drugstestservice van Vincent van Gogh.
Het gebruik van drugs is niet zonder risico’s.  Het is daarom goed om jezelf te informeren over de werking en gezondheidsrisico’s van een middel. In Nederland is het mogelijk om je drugs te laten testen. Doe dat. In het filmpje van drugslab zie je hoe we testen.

Anoniem

Bij de drugstestservice kun je je drugs anoniem laten testen. Door te testen weet je wát er in je drugs zit, en hoe sterk je drugs zijn. Testen is gratis.

Alleen voor consumenten

We testen alleen voor consumenten. We kunnen helaas niet testen voor ouders of andere niet-consumenten. Lees hier alle voorwaarden: Wat zijn de voorwaarden? - Drugs-test.nl.

Check waarschuwingen

Je kunt alle waarschuwingen over vervuilde drugs volgen via Unity (Facebook en Instagram) en op de Red Alert App

Uitslag

Na een week kan je bellen voor de uitslag. Je krijgt dan de volledige laboratoriumuitslag. Voor sommige middelen (GHB en LSD) duurt dit langer (2 weken). Ook wanneer het erg druk is, kan het iets langer duren voor de uitslag er is. 

Waar kun je drugs laten testen?

Drugstestservice Roermond, Laurentiusplein 10
Op donderdagmiddag van 16.00 - 18.00 uur, met uitzondering van feestdagen. Actuele informatie vind je op www.drugs-test.nl of bel (088) 478 78 17 voor meer informatie. Je bent ook altijd welkom voor een (advies)gesprek. Bel gerust of mail naar vvgpreventie@vigogroep.nl.

Het testteam, noch het laboratorium kan aansprakelijk gesteld worden voor de negatieve gevolgen van het gebruik van welke drug dan ook. Het gebruik van drugs is nooit zonder risico, ook niet als jij de testuitslag ‘goed’ vindt.