Flexpool

Op zoek naar een baan in de specialistische ggz waarin jij je eigen werkrooster kunt bepalen? Dan is flexwerken iets voor jou!

Wil jij als zorgprofessional je vrije tijd en werk zo combineren dat het past bij jouw privésituatie en daarnaast ervaringen opdoen en kennis delen in een gevarieerde omgeving?

Flexwerken

Als medewerker van het Flex-Team versterk je de teams op diverse werkplekken binnen Vincent van Gogh. Je vervangt of ondersteunt vast personeel en levert hiermee een belangrijk aandeel aan onze zorgverlening. Deze manier van werken biedt jou de mogelijkheid om je als zorgprofessional binnen je vakgebied verder te ontwikkelen. Je maakt kennis met, of brengt ervaring en expertise mee ten aanzien van diverse zorgprogramma's, vormen van hulpverlening of doelgroepen.

Als flexmedewerker geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Dit geeft je de vrijheid om je werktijden en dagen zo in te richten dat werk en privé in balans zijn en goed op elkaar aansluiten. Met flexwerken kun je bijvoorbeeld studie, sport, gezin of mantelzorgtaken uitstekend met je werk combineren.

Wij zien flexmedewerkers als een toegevoegde waarde voor onze zorgverlening. Kennisoverdracht en een frisse, vernieuwende kijk op vragen en/of ontwikkelingen die een flexmedewerker meebrengt dragen bij aan een positieve ontwikkeling van het zorg- en werkklimaat.

Het Flex-Team combineert de vraag naar flexibele werknemers met de juiste zorgprofessionals.

Wij zoeken

Ben jij een zorgprofessional (bijvoorbeeld verpleegkundige, psycholoog, agogisch medewerker, verzorgende ig, SPV en SPH) en herken jij jezelf in de volgende eigenschappen en competenties: betrokken, zelfstandig, flexibel, nieuwsgierig, leergierig, oog voor de wisselende zorgvraag van cliënten, bij voorkeur ervaring in de psychiatrie (inclusief een opleiding ) met de benodigde registraties en certificeringen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Wanneer je nog in opleiding bent komen we ook graag in contact, mits je een vooropleiding hebt afgerond. 

Direct solliciteren?

Is werken in het Flex-Team iets voor jou en wil je solliciteren? Dat kan! Ga naar de vacaturepagina en klik op de sollicitatiebutton:

Begeleider of Persoonlijk Begeleider Flexpool | 1 - 36 uur 

Verzorgende IG Flexpool 1 - 36 uur 

Nachtzorg medewerker Flexpool