Leerling/ stagiair

Is werken in de zorg iets voor jou?

BOL: school én stage

Vincent van Gogh biedt stageplaatsen aan voor verschillende MBO- en HBO-opleidingen:

  • Helpende Zorg & Welzijn, leerjaar 2
  • Verzorgende IG, leerjaar 3
  • MBO verpleegkunde, leerjaar 2, 3 en 4
  • HBO verpleegkundige, leerjaar 2, 3 en 4
  • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, leerjaar 3 en 4.

Wil je meer weten over stagemogelijkheden voor de bovenstaande opleidingen? Neem dan contact op met het BPV- of praktijkbureau van je school/opleiding. Zij hebben van ons de beschikbare stageplaatsen doorgekregen. Als er een geschikte plek is, zullen zij jou met ons in contact brengen.

De aanmelding voor een stage is aan onze kant niet aan een bepaalde sluitingsdatum gebonden.

Stage overige MBO- of HBO-opleidingen

Ben je op zoek naar een stageplaats in het kader van andere MBO- of HBO-opleidingen dan BOL? Dan kun je rechtstreeks solliciteren bij Vincent van Gogh. Vermeld in je email duidelijk het stageverzoek, je affiniteit, de eventuele stageopdracht en voeg je CV (met foto) toe. We verwachten een leergierige instelling en een actieve leer/werkhouding. Je wilt echt het maximale uit jezelf en uit de stageplaats halen!

MSC Stage

Vincent van Gogh biedt ook voor de vooropleiding in de psychologie tot GZ-psycholoog of Psychotherapeut stageplaatsen. Voor de masterstudenten psychologie start na afronding van het theoretisch gedeelte van de studie de klinische stage en omvat 20 ECTS (1 ECTS = 28 uur). Diagnostiek en behandeling vormen de kerntaken. Doel is te ervaren óf en hoe het vak zelfstandig uit te oefenen om uit te groeien tot een zelfstandig functionerende professional. Via de onderstaande link kun je meer informatie vinden.