Behandeling bij Verslaving

Alcohol, drugs, gokken, medicijnen, seks of gamen, je kunt aan vele dingen verslaafd raken. Het bepaalt dan je hele denken, doen en laten. Hoe ver laat jij het komen? Hoe kom je er vanaf? Dit is je kans, zet een belangrijke stap op weg naar hulp en verandering. Vraag een verwijzing of meld je meteen aan.

Vincent Verslavingszorg

Wil je meer weten over verslavingen en manieren om deze de baas te worden? Wij geven je graag meer informatie over onze behandelmogelijkheden en nog veel meer. Kijk op de website Vincent Verslavingszorg.

Korsakov en alcoholgerelateerde cognitieve stoornissen

In ons Korsakov Centrum, met TopGGz keurmerk, behandelen we mensen met alcoholgerelateerde cognitieve stoornissen waaronder het syndroom van Korsakov. Wij zijn gespecialiseerd in diagnostiek, behandeling, advies en consultatie.
Meer informatie? Bezoek dan de website van het Korsakov Centrum.

Ervaring alcoholverslaafd.jpg

De alcoholverslaving beheerste mijn leven

Op jonge leeftijd kwam ik erachter dat ik van alcohol mondiger werd en rustiger tijdens momenten van stress. Jarenlang functioneerde ik normaal terwijl ik stevig dronk. Ik werkte aan mijn carrière.

drugs testen.jpg

Test je drugs

Drugs gebruiken is nooit zonder risico. Daarom is het goed om jezelf te informeren over de werking en risico’s van een middel. Laat je drugs testen!