Werken in de ggz? Kom speeddaten met onze collega’s!

Ben je nieuwsgierig naar het werk binnen de ggz? Wil je weten hoe het is om te werken met mensen met een psychiatrische aandoening, zoals een depressie, angststoornis, verslaving, autisme, ADHD of psychose?

Kom dan op vrijdag 15 maart 2019 bij ons speeddaten en maak kennis met de ggz. Onze bevlogen professionals beantwoorden graag jouw vragen.

Werken in de ggz

Soms zijn mensen de grip op hun leven (even) kwijt. Wij helpen ze de regie weer in eigen hand te nemen. Hierbij kijken we naar de hulpvraag, de leefsituatie en de mogelijkheden van de cliënt. Wij zijn op zoek naar gedreven zorgprofessionals. Mensen die -net als wij- geloven in een betere ggz en die samen met ons deze uitdaging aan willen gaan. Mensen met lef, passie, ambitie en doorzettingsvermogen. Samen met je collega’s werk je voor één gezamenlijk doel en dat is optimale zorg bieden aan de cliënt.

Vincent van Gogh: Gewoon anders, maar eigenlijk heel normaal

Wij streven naar een samenleving die normaal doet over psychiatrie, waarin mensen de mentale veerkracht hebben om van waarde te blijven voor zichzelf en anderen. Met onze zorgprofessionals werken wij aan een ggz die bijdraagt aan sneller herstel, met een grotere rol voor de sociale omgeving. Daarom bedenken we nieuwe zorgconcepten, digitale en technische middelen en zoeken we samenwerking - binnen én buiten de zorg.

Ben je nieuwsgierig naar een beroep in de ggz?
Wil jij graag weten hoe een werkdag van bijvoorbeeld een psychiatrisch verpleegkundige of begeleider eruit ziet? Kom dan voor een speeddate naar Vincent van Gogh!

Wanneer? Vrijdag 15 maart 2019
Hoe laat? Loop binnen tussen 15.00 en 18.00 uur
Waar? Dienstencentrum Vincent van Gogh, Stationsweg 46 in Venray