Lid Cliëntenraad

Word op vrijwillige basis lid van de cliëntenraad van Vincent van Gogh en verbeter samen de zorg. We streven naar veiligheid, kwaliteit en warme bejegening in de behandeling. Samenwerking met diverse mensen, directie, medewerkers en externe contacten maken jouw rol waardevol.

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Wil jij als vrijwilliger ook meedenken over de best mogelijke zorg? Wordt dan lid van de cliëntenraad! De cliëntenraad van Vincent van Gogh behartigt de belangen van cliënten van Vincent van Gogh. We richten ons op doelen zoals een betere veiligheid en kwaliteit, bejegening en warmte in de behandeling en voor elke cliënt een behandelplan.

Als raadslid ben je met veel verschillende mensen in contact. Naast onze eigen vergaderingen hebben wij regelmatig overleg met de directie en onderhouden wij goed contact met de cliënten en medewerkers van Vincent van Gogh. We bezoeken de verschillende locaties om in gesprek te gaan met cliënten en nodigen medewerkers uit om te vertellen over hun werkzaamheden en beleid. Daarnaast leg en onderhoudt je ook contact met relevante personen en organisaties buiten Vincent van Gogh.

Dit vragen we van jou 

  • Je hebt directe ervaring met de zorgverlening (bij voorkeur bij VvG) als (ex) cliënt of naaste van een cliënt. Gezien de samenstelling van de raad gaat de voorkeur uit naar een naastbetrokkene.
  • Je kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Je neemt actief deel aan (2 wekelijkse) vergaderingen van de CR in Venray en incidenteel met andere medezeggenschapsraden.
  • Je bent betrokken bij en kunt je goed inleven in de positie van een cliënt.
  • Je bent in staat onderscheid te maken tussen je eigen persoonlijke belang en het belang van cliënten in het algemeen.
  • Bij voorkeur woonachtig in Venray of directe omgeving.

Wat we jou bieden

  • Een prettig werkklimaat, waarbij er ruimte is om jezelf te ontwikkelen.
  • Een proefperiode van 6 maanden om te ontdekken of het werk bij je past.
  • Een enthousiast team van raadsleden.
  • Een onkosten- en reiskostenvergoeding.

Gewoon even bellen?

Wil je meer informatie over de cliëntenraad van Vincent van Gogh? Neem dan gerust een keer contact op met Anneloes Wensveen via anneloeswensveen@vigogroep.nl. Of stuur een mail naar vvgclientenraad@vigogroep.nl. Zij helpen je graag verder!

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Vera Urru, Specialist Werving & Selectie, via 0612204724 of werken@vigogroep.nl.

Heb je interesse om als lid van onze cliëntenraad aan de slag te gaan? Solliciteer dan via onderstaande button. We nemen zo snel mogelijk contact op!