Verhalen van medewerkers

Vanuit passie lever je dagelijks een unieke bijdrage binnen het ggz-zorglandschap waarin de mens centraal staat. Gedreven door ambitie, optimisme en een gezonde dosis lef haal je het beste uit jezelf. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega’s werken bij Vincent van Gogh ervaren? Lees hun verhalen hieronder.

Marjan de Bruijn.jpg

Marjan - GZ psycholoog

‘We zijn niet bang om het anders te doen.' Een behandeling lukt niet zonder te kijken naar wonen, werken, relatie of opleiding. Dat is het motto van Marjan de Bruijn (32), die als GZ-psycholoog bij Vincent Verslavingszorg werkt.

DSC 0236

Caspar – VS

Caspar werkt ruim 10 jaar binnen Vincent van Gogh. Als stagiaire is hij ooit begonnen. Nu werkt hij met veel plezier als Verpleegkundig Specialist en is hij voorzitter van de vakgroep voor Verpleegkundig Specialisten.

Img Full Width 01

Mathilde - AIOS

Binnen Vincent Poli werkt Mathilde Caspers met veel plezier als AIOS psychiatrie. Waarom zij voor Vincent van Gogh heeft gekozen legt ze hieronder uit.

Foto Nicky

Nicky Gerits - Stagiaire Detox

Nicky is 3e-jaars student aan de Hogeschool Zuyd waar ze haar opleiding tot HBO Verpleegkundige aan het afronden is. De ggz heeft haar altijd getrokken. Zij vertelt hier meer over de Detox.

Koen Aben

Koen Aben - SPV

Werken bij de crisisdienst van Vincent van Gogh is topsport, maar die dynamiek maakt mijn werk boeiend, zegt collega Koen Aben. Ik help mensen om weer krachtig in het leven te staan.

Nina

Nina Reifenschweiler - AIOS

In deze video vertelt arts assistent Nina Reifenschweiler over werken bij Vincent van Gogh: als breed opleidingsinstituut heeft Vincent van Gogh alle expertisen in huis. Zo leerde ik alle facetten van de psychiatrie kennen en ontdekte ik wat het beste bij mij past.