Inschrijven

De inschrijving is inmiddels gesloten. Wil je wel graag aanwezig zijn? Mail voor de mogelijkheden naar vvgcongresambit@vigogroep.nl.

Schrijf je hier in voor het congres AMBIT in de praktijk op dinsdag 26 maart 2024. Je ontvangt later meer informatie over de workshops in de middag met het verzoek aan te geven aan welke workshops je wil deelnemen. De factuur ontvang je achteraf.

Inschrijven congres AMBIT in de praktijk à 150 euro: inschrijfformulier gesloten

Het factuuradres kun je invoeren op de tweede inschrijfpagina. Als je werkgever betaalt, vul dan alle benodigde en correcte (adres)gegevens in. Als je zelf betaalt, vul dan bij 't.a.v.' je eigen naam in en vervolgens je eigen adresgegevens.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden
Als je het inschrijfformulier voor dit congres hebt ingestuurd, registreren wij je als deelnemer. Dit houdt in dat er een plaats voor je wordt vrijgehouden en dat je je hebt verplicht tot het betalen van de kosten voor het congres. Annulering kan kosteloos tot een week vóór de start van het congres via vvgcongresambit@vigogroep.nl. Bij annuleringen die binnen een week voor de start gedaan worden, worden de volledige kosten in rekening gebracht.