Less Depress preventieprogramma scholen_website vvg.jpg (1)

Somberheid onder jongeren

Depressie onder jongeren; het signaleren, het gesprek aangaan en de goede stappen zetten kan voor medewerkers van scholen heel lastig zijn.

Eelco Hofma wint Rene Smeets Prijs_15112018.(2).JPG

Eelco Hofma wint René Smeets prijs

Donderdag 15 november heeft Eelco Hofma, psychiater bij Vincent Ouderen, de René Smeets prijs ontvangen. Dit gebeurde in Venlo tijdens het symposium 'Het andere gezicht van dementie', speciaal georganiseerd in het kader van het 10-jarig bestaan van ‘Hulp bij Dementie’.

Lezersonderzoek Mentaal.jpg

Lezersonderzoek relatiemagazine Mentaal

Krijg jij ons relatiemagazine Mentaal toegezonden? Dan zijn wij benieuwd wat jij van de Mentaal vindt, jouw mening is waardevol. Daarom nodigen we je uit mee te doen aan het lezersonderzoek.

beeldbellen

Genomineerd!

Het Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen van Vincent van Gogh is met het initiatief 'intensieve therapie thuis via beeldbellen' genomineerd voor de VGZ Zinnige Zorg Award 2019.

Mat-training voor familieleden.jpg

Hoe bepaal jij je grens?

Heeft jouw broer, dochter of partner psychische problemen of een verslaving? Vraag je je af wat je wel en niet kunt bespreken, wat je van de hulpverlening kunt verwachten of hoe je ervoor zorgt dat je er zelf niet aan onderdoor gaat?