Praktische info ASS

Alle praktische informatie voor je op een rijtje gezet..

Verwijzing

Voor een behandeling bij Vincent van Gogh heb je een verwijzing nodig. Je kunt je dus niet zelf aanmelden. Maak een afspraak met jouw huisarts (of andere behandelaar) om je problemen te bespreken en een verwijzing te vragen.

Vincent van Gogh werkt er aan om de wachttijden zo kort mogelijk te maken. Onze gemiddelde wachttijden vind je hier: wachttijden.

Kosten

Geestelijke gezondheidszorg valt (grotendeels) in het basispakket en dus valt de zorg of behandeling die je bij Vincent van Gogh ontvangt ook onder het verplichte eigen risico. Daarom betaal je een landelijk vastgesteld eigen risico aan jouw zorgverzekering. Dit geldt al voor een intakegesprek of bij opname.

Contact

Bij de uitnodiging voor een intake of start van de behandeling krijg je onder andere de contactgegevens van de locatie waar je moet zijn en de naam van jouw zorgverlener of behandelaar.

Poli Autisme & ADHD
0478 - 78 61 60

Meer informatie

Interessante links

  • NVA: Nederlandse Vereniging voor Autisme
    De NVA is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen. Onder autisme verstaan we het brede spectrum van autismespectrumstoornissen, waaronder Asperger, PDD-NOS en McDD. Vincent van Gogh heeft als organisatie een goede band met de NVA.
  • PAS: Personen uit het Autisme Spectrum
    Personen uit het Autisme Spectrum, kortweg PAS, is een onafhankelijke belangenvereniging voor en door normaal- tot hoogbegaafde volwassen personen met autisme. Deze vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen, in de ruimste zin van het woord, van normaal- tot hoogbegaafde volwassen personen met een diagnose in het autisme spectrum of een sterk vermoeden hiertoe.